Blogtober terugblik, wat schreef ik allemaal?

Morgen is de laatste dag van blogtober en daarna kan ik gaan genieten van een welverdiende blog-vakantie (Ehem ik heb echt een zwaar leven..). Als het feestelijke moment daar is en ik echt een maand lang elke dag geblogd heb trek een een fles champagne (oke euroshopper prosecco) open en ga ik eens even goed van deze geweldige prestatie genieten.

Voor iedereen die me niet van dag tot dag heeft gevolgd geef ik nu even een korte samenvatting: New York, Katten, New York, New York, New York, Random geneuzel over onzinnige zaken, Katten, Katten, Trouwen, New York.
Nee hoor, grapje.. Ik ga mijn best doen om even een duidelijk overzicht te geven van al mijn blogtober blogjes.

Het grote blogtober overzicht

New York

Eind september vertrokken we op huwelijksreis die ons bracht naar de meest geweldige stad op aarde: New York. Natuurlijk deed ik hier meer dan genoeg inspiratie op om wel honderd blogjes mee te vullen. Zelf nu blogtober ten einde loopt ben ik nog niet helemaal uitgeschreven over onze toffe reis.

ladylibertystreetcab

Katten

Het zal geen verassing voor jullie zijn dat ik graag over mijn katten schrijf (behalve als dit je eerste bezoek op mijn blog is). Ook gedurende blogtober waren mijn harige miauwende vierpoters weer een bron van inspiratie.

murfpangs angusdag4 nova1

Filosoferen

Doordat ik elke dag moest schrijven ben ik af en toe aan het filosoferen geslagen. Soms denk ik dat ik geweldige inzichten op papier kan zetten namelijk. Valt toch eigenlijk altijd weer tegen. Er zijn gewoon van die momenten dat ik aan het denken sla, en deze maand mochten jullie mee-genieten.

herft2 IMG_3093

Over bloggen en niet bloggen.

Langzaam maar zeker begin ik me meer en meer te realiseren hoe leuk bloggen is. Maar ook hoeveel moeite het soms kost om te beginnen.

blogtober

Trouwen

Eigenlijk heb ik hier nog veel te weinig over geschreven. Ik denk dat ik het stiekem een beetje spannend vind om over zo’n persoonlijk iets te schrijven, maar er komen zeker nog meer stukjes aan.

 (foto door: Aline)
(foto door: Aline)
Andere Random dingen

Gewoon omdat ik toch gewoon schrijf over waar ik maar zin in heb.

was2

Lees meer:

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.