Ik ging Ploggen

Omdat mijn inspiratie toch een beetje begint te verminderen en oktober nog een week duurt moet ik terugvallen op wat minder originele dingen. Toen ik mijn blog begon besloot ik dat ik geen tag’s  (van die wat ‘staat er in je keukenkastje?’ vragenlijstjes bedoel ik dan..) ging invullen omdat ik daar zo’n middelbare school/hyves/CU2 gevoel bij krijg. Ik show jullie met liefde gênante foto’s van mij in mn starwars pyjama maar het niveau moet hier natuurlijk wel een beetje hoog blijven… Dus ging ik opzoek naar een ander idee dat ik ongegeneerd kon jatten.

De photo-blog (plog) zag ik op een aantal blog’s al wel eens voorbij komen, zo liet Aline van Paperboats haar katten ploggen en het was briljant! Dus toen dacht ik: dit kan ik ook, ik heb immers een fascinerend leven. Dus op deze druilerige vrijdag in oktober fotografeerde ik mijn dag.

plog22plog23

6.30: Mijn ongecensureerde gezicht (Ja hoor we houden het hier lekker realistisch) als ik net wakker wordt gemaakt door Murphy en co. Co wilde niet op de foto omdat ze te druk bezig waren met een speelgoedmuis.

plog21 plog20

 

7.20 Tijd om fris en fruitig te vertrekken naar m’n werk! Ik ben lui dus ik ga altijd met de lift. Speciaal voor al mijn fans maakte ik een lift-selfie.

plog19 plog18

7.30 Tijd om met de trein te gaan!! Soms heb ik het gevoel dat mijn hele leven zich afspeelt in de trein zoveel tijd breng ik er in door.

plog17 plog16

7.50: Overstappen, vertraging, ach ja ik kijk nergens meer van op. Gelukkig was het maar 5 minuten en bemachtigde ik daarna het laatste stoeltje op het balkon, dus had ik lekker veel beenruimte!

plog15 plog14 plog13 plog7 plog6

8.00-8.30: Amsterdam!! Amsterdam!! (nee toch niet zo leuk als New York, New York). Elke morgen loop ik naar mijn werk door Amsterdam. Behalve als het regent, ik moe ben, zere voeten heb, mezelf zielig vind of gewoon geen zin heb. Nee even serieus, ik vind ’s morgens lopen heerlijk. Ik loop het liefst alleen (sorry collega’s) met muziek op, dan kan ik lekker nadenken en bijvoorbeeld blogjes verzinnen. Lopen ontspant me, maakt me wakker en in het park in Amsterdam zie je nog eens wat! Zoals die halfnaakte man die elke morgen een soort karate staat te doen met zijn hond.. tja..

plog5 plog4 plog3

8.30-17.00 WERK!! Workin’ nine to five! Afgezien van deze drie plaatjes geen foto’s van mijn mysterieuze werkzaamheden. Laten we zeggen dat er iets met bloed en iets met pipetteren en epjes was (zoals mijn man zou zeggen..).

plog2 plog1

Tussendoor: Pauze! Met vieze koffie en chemische cup a soup, die ik toch elke dag weer drink. Omdat ik het eigenlijk best lekker vind.

plog24 plog25 plog26 plog27

17.00 Weekend! Tijd om de tocht naar huis weer te maken. Van een mega volle trein waar ik moest staan naar een uitgestorven trein. Omdat er niemand naar het einde van de wereld wil (lees: Almere Buiten).

plog10

Thuis aangekomen: In mijn hal beneden stinkt het al een paar dagen naar cheetos/hondensnoepjes/vis door elkaar. Dit is het gezicht dat ik maak als ik mijn flat binnen kom.

plog9

18.00 JAAAAAA mama is thuis!!!! attack!

plog8

18.30. Op vrijdag mag ik patat! Wat niet betekend dat ik het niet op andere dagen van de week niet nog eens eet.

plog29 plog30 plog31

 

Na het eten besloot ik te kijken of ik met wat ik nog in huis een cake kon bakken, en dat lukte! Hoera!

plog32 plog33

Daarna deed ik een mega grote afwas en begon ik aan deze blog! Tot zover mijn dag, maar het is pas 21.50 dus wie weet wat er nog kan gebeuren. Alhoewel ik heb mijn pyjama al aan. Who am I kidding? Welterusten.

 

 

Lees meer:

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.