I’m back!

Hallo Internet!

Zojuist ben ik ontwaakt uit mijn sociale media winterslaap (oke zomerslaap.. sowieso veel slaap). Mijn tijdelijke blogpauze (a.k.a vakantie) begon een beetje gedwongen omdat wij natuurlijk onze tent net in de 20% van de camping hadden opgezet waar geen wifi was. Uiteindelijk vond ik het eigenlijk wel heel lekker, hoe blij ik ook wordt van bloggen, soms is het ook heerlijk om even voor jezelf te leven. Even niet van alles op the interwebs plaatsen voor al mijn miljoenen lezers πŸ˜‰

Naast het niet bloggen moest ik ook even cold turkey stoppen met honderd keer per dag instagram, twitter, facebook, pinterest en youtube bekijken. Oke facebook heb ik nog wel een beetje bijgehouden, dat kon mijn internet bundel nog net aan. Het was wel even lastig je raakt zo gewend aan 100 nieuwe tweets, foto’s of filmpjes per dag dat je ineens een heel stuk informatie mist. Ook al kennen de meeste mensen die ik volg (lees: bloggers die ik adoreer) mij helemaal niet, het voelt toch een beetje als een vriendschap.

Op vakantie zijn in een land waar je nog nooit geweest bent, met een landschap dat zo anders is dan ik gewend bent is best intens. Maar door alle nieuwe ervaringen (bijv. hoogteziekte.. die had ik wel willen overslaan..) kreeg ik al zoveel indrukken en beelden binnen op een dag, dat ik mijn sociale media hier niet meer voor nodig had. Nu lijkt het een beetje als of ik mijn normale leven heel saai vind, maar dat is niet zo hoor πŸ˜‰

Tijdens mijn dagelijks leven vind ik sociale media (ervaringen van andere mensen) een fijne aanvulling, ik put er veel inspiratie uit, ook voor mijn blog. Maar op het moment dat ik zelf iets spannends ga doen (voor mij is vakantie spannend oke.. ik ben niet zo’n globetrotter) heb ik geen belevenissen van anderen nodig. Mijn brein heeft al zijn capaciteit om indrukken te verwerken op dit moment nodig voor mijn eigen avonturen.

Oke, wellicht begin ik nu wat filosofisch te worden en dat willen we niet hebben natuurlijk ;). Jullie zitten natuurlijk gewoon te wachten op vakantiefoto’s! Hier alvast een voorproefje dan:

DSC_0440

Lees meer:

2 reacties

  1. DAMN, wat een pracht plaatje! Ik vind het trouwens altijd wel lekker, internet op mijn telefoon uit (ook al ben ik gewoon thuis) en op vaste tijdstippen internetten/computeren. (haha, computeren, dat werkwoord gebruikte ik denk ik voor het laatst toen ik 13 was).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.