New York, New York!

Het allerleukste van gaan trouwen is natuurlijk dat je op huwelijksreis mag. Onze ideeën voor een reisje begonnen heel erg bescheiden. Een weekendje Barcelona of Londen of een weekje ergens in een huisje, het belangrijkste is tenslotte dat je samen bent (kots barf, doe eens niet zo cliche zeg!).

Maar langzamerhand begonnen onze plannen toch andere vormen aan te nemen. De grootste schuldige hiervoor is de serie Suits die we de laatste weken aan het binge-kijken zijn. Suits is een serie over twee hippe advocaten in, je raad het al, New York. De serie bevat heel erg veel schitterende beelden van de skyline en andere delen van de stad, dus zei ik op een avond de onschuldige zin: ‘We kunnen ook naar New York gaan op huwelijksreis.’

Sommige plannen (op dit punt nog fantasieën) zijn zo geweldig leuk dat je ze niet los wil laten, omdat het dan eigenlijk al voelt als of je iets verliest. Zo ook het plan om naar The Big Apple te gaan, dit plan was zo leuk dat we er alles voor over hadden om het door te laten gaan (de gasten op de bruiloft krijgen nu droog brood en een glas water 😉 ). Ongeveer twee weken later spraken we de legendarische woorden ‘Fuck it, we gaan tickets naar New York kopen.’
newyork_2705424b

Een bezoek aan Amerika staat bij ons allebei boven aan het lijstje, helemaal bovenaan staat een road-trip door het land met een camper maar dit was een beetje te veel gevraagd voor een huwelijksreis die op relatief korte termijn nog geboekt moest worden. Wat er dan nog (onder heel veel anderen) overbleef was een bezoek aan de stad der steden, the capital of the world. Al 100 maal voorbij zien komen op televisie een zeer onwerkelijk idee dat ik daar ooit naar toe zou kunnen gaan.

Ik ben niet zo bereisd, ik ben nog nooit buiten Europa geweest en ik heb pas 1x gevlogen, naar Londen (en dat is bijna geen vliegen te noemen). Een vuurdoop, dat kun je deze reis voor mij wel noemen en misschien is dat wel heel mooi. Onze eerste reis als man en vrouw wordt een echte REIS, een avontuur en iets wat we nooit gaan vergeten.
740px-Brooklyn_Bridge_Postdlf

Nu ligt de Lonely Planet New York City op mijn nachtkastje en droom ik van wandelingen tussen hoge wolkenkrabbers. In gedachten staan we op het Empire State Building en lopen we over de Brooklyn Bridge, staan we selfies te maken op Times Square en supersizen we een McDonalds menu. Maar ik moet niet vergeten dat er nog meer te plannen valt dan al die Amerikaanse winkels die ik van binnen moet gaan bekijken! Zoals de daadwerkelijke bruiloft enzo…

Bron afbeeldingen: wikipedia

Lees meer:

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.