Happy birthday to me!!

Vandaag is de dag, de dag waar ik het hele jaar naar toe heb geleefd:

MIJN VERJAARDAG. YEASS!

Ik ben echt dol op mijn verjaardag en iedereen mag (moet) weten dat ik jarig ben, gewoon omdat het (zelfs na 24 keer) nog steeds speciaal is. Omdat het mijn eerste verjaardag is als blogger en ik niet weet wat daar de etiquette van zijn dacht ik: ik schrijf er maar een stukje over.

Een winactie? Dat was misschien leuk geweest… Maar ja, daar ben ik niet georganiseerd genoeg voor (blogger minpunten?).

Om in ieder geval even wat goed te maken met een aantal van mijn lezers die vielen over dat ik iets schreef in de trant van: ’25 is oud…’ Ik weet wel dat het niet oud is hoor, ik ben super blij met hoe jong en vitaal (ahum) ik nog ben. Blij dat ik (hopelijk) nog een heleboel leuke jaren voor me heb. Dat ik nog maar heel vaak enthousiaste verjaardagsblogjes online mag zetten!

Maar wat ik me wel begin te realiseren:

 1. Die 30 komt nu toch echt langzaam in zicht, niet dat het me erg lijkt om 30 te worden. Maar toch klinkt het wel erg volwassen. Oja! daar is het terugkerend thema van mijn blog weer, ik voel me helemaal niet volwassen. Allerlei dingen die ik doe klinken zo volwassen (trouwen, pensioen opbouwen, belasting betalen, boodschappen voor de hele week doen) dus dan zal ik het toch wel een beetje zijn. Al wordt nog steeds mijn ID gevraagd als ik een biertje wil halen, dus dat bewijst dat ik er net zo jong uit zie als ik me voel. Misschien ga ik me pas volwassen voelen als ik 30 ben…
 2. De tijd gaat zo snel voorbij (sorry voor dit zoetsappige cliché…). Voor ik het weet ben ik alweer jarig. Weer een jaar voorbij. Het jaar waar in ik trouwde en voor het eerst naar Amerika ging. Het jaar waarin ik een hoge berg beklom en ontdekte hoe geweldig leuk bloggen is. Maar ook het jaar dat ik mijn schoen in de gracht gooide (iedereen heeft zo zijn mindere tijden).

Terwijl ik dit zit te schrijven is mijn keuken aan het bij komen van taartjes bakken voor (te veel) collega’s. Super gezellig hoor veel collega’s, maar het maakt het verjaardags-bakken wel erg veel werk. Al help ik met liefde mee om het gezamenlijk cholesterol een beetje te verhogen (oef de hoeveelheden chocolade en roomboter…).

Enfin, taartjes staan af te koelen, afwas is zelfs al gedaan en nu is het aftellen. Wachten tot de klok 12 uur slaat en ik echt 25 ben. Joehoe! Slingers en confetti, al bedenk ik me nu dat ik geloof ik alleen nog maar slingers met ‘just married‘ in huis heb.
Ik ben ook weer zo lekker voorbereid. Maar in mijn hoofd is het feest, ik ga lekker de hele dag zitten glunderen omdat ik jarig ben!

 

angusfeest novafeest

Lees meer:

7 reacties

 1. Hoeraa! Gefeliciteerd! 🙂 Ik vind het altijd jammer als mensen hun verjaardag niet vieren, omdat ze zich ‘te oud’ voelen ofzo. Elk nieuw levensjaar mag gevierd worden vind ik, al ben je 90 geworden, dan juist eigenlijk.
  Geniet ervan vandaag!

 2. Hahaha wat leuk! Ik vind jarig zijn ook altijd leuk en verander dan in een (volgend jaar) 38 jarig kind.
  Veel te leuk on jarig te voelen, ennuh….volwassen worden kan altijd nog! 😉
  Gefeliciteerd met je verjaardag! <:-D

 3. Van harte gefeliciteerd! Ben het helemaal met je eens, de 30 komt ineens heel dicht bij en de dagen lijken steeds meer voorbij te vliegen. Heel fijn verjaardags weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.