Over Mij

Hoi!

Ik ben Nienke, 28 jaar en woonachtig in het wonderschone Almere.  Begin 2014 besloot ik maar eens een groter publiek te zoeken voor mijn kijk op het leven en werd mijn eerste blog geboren! Ik ben een beetje gek en soms wat hysterisch, leuk gek, niet dwangbuisgek hoor 😉 . Meisjes mama in hart en nieren, sinds ik onder lichte dwang mijn afkeer voor roze liet varen. Tegenwoordig kan het mij niet roze genoeg en is mijn huis gevuld met poppenbedjes en poppenwagens.

Mijn blog-carrière begon (ooit in de oertijd) met mijn persoonlijke blog Quiet Little Place. Drie jaar lang blogde ik hier (hoewel soms met behoorlijke pauzes) met veel plezier. Veel van de artikelen die ik toen schreef staan ook nu nog online omdat ik ze een mooi onderdeel van mijn blog-geschiedenis vind. Maar in oktober 2015 veranderde mijn leven totaal toen mijn dochter Merle geboren werd. Sindsdien ben ik mama en spendeer ik veel tijd op roze wolken. Zoals dat zo vaak gaat veranderde mijn blog steeds meer in een mama-blog en op een gegeven moment had ik behoefte aan een titel die daar beter bij paste. Zo is Momlife.nl ontstaan.

Hier zijn nog wat feiten over mij:
  • Op 16 september 2014 stapte ik na 7 jaar verkering in het huwelijksbootje met de allerleukste man ter wereld, Boas.
  • Op 31 oktober 2015 werd Merle geboren, sindsdien denk ik aan weinig andere dingen en is deze blog een beetje veranderd in een mama-blog.
  • Mijn drie katten zijn de meest verwende beesten die er bestaan, serieus mijn huis lijkt wel een katten-peuterspeelzaal zoveel speelgoed hebben ze.
  • Mijn grootste verslaving is patat, ik zou echt elke dag patat kunnen eten, of eigelijk van alles met aardappel. Ben een echte Nederlander denk ik.
  • Ik ben een brildrager and I love it. zonder mijn bril voel ik me niet mezelf, en zie ik ook een stuk minder…
  • Ik werk op een medisch microbiologisch laboratorium, hier ben ik de hele dag bezig met allerlei vieze beestjes.

 

Super leuk dat je op mijn blog komt kijken! Ik wordt echt blij van mijn lezers. Dus, bedankt dat je hier aan het lezen bent 🙂

Laat het weten als je tips of verbeterpunten hebt en kom nog eens terug! Voor nog meer beste-lezer-ooit bonus punten, volg me ook op andere plekken online.

Liefs,

Nienke

 

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.