HALLO november!

OH no, not this girl again!?

Jaa, jullie dachten dat jullie van me af waren zeker? Eindelijk niet meer elke dag die onzin blogs in mijn tijdlijn dachten jullie… Jammer maar helaas.

Ik heb wel eens ergens gelezen dat het 30 dagen duurt om een nieuwe gewoonte aan te leren, dus nu na 31 dagen achter elkaar bloggen kan ik gewoon fysiek niet meer stoppen. Ik ben verslaafd. Dus vandaag op 1 november 2014 pakte ik voor de 32ste dag op rij mijn laptop om er toch maar weer een stukje uit te persen (ielĀ gross..).

Nadat ik vandaag 100 cadeautjes heb in gepakt en een verjaardagstaart heb gebakken (lees mijn keuken afgebroken..) had ik eigenlijk nog wel wat tijd over om na te denken over wat ik allemaal wil gaan doen in november.

  • Veel blijven bloggen! Ik ga gewoon lekker proberen door te gaan op mijn huidige tempo, met als uitzondering dat ik mezelf niet meer ga dwingen iets te schrijven op die dagen dat ik vet laat thuis kom met koppijn en algehele levensmoeheid (is dat een woord?).
  • Een nieuwe lay-out voor blogmans maken (oke manlief zeggen hoe mijn nieuwe lay-out er uit moet zien) (oke hem commanderen terwijl hij heul erg zijn best zit te doen voor mij). Ik vind de huidige lay-out niet zo mooi meer, mijn logo een beetje te simpel/lelijk/schreeuwerig. Kortom het moet allemaal weer totaal anders! Ik hou van verandering, het liefst zou ik de woonkamer ook drie keer per jaar anders inrichten maar daar wordt mijn wederhelft ongelukkig van. Dus dan moet ik mijn verander drang hier maar kwijt he? šŸ˜‰
  • Naar The image as Burden van Marlene Dumas. Toen ik nog (in het stenen tijdperk) op de middelbare school zat was kunstgeschiedenis een van mijn lievelingsvakken, ik ging het zelfs bijna studeren! Ik schreef een keer een werkstuk over de kunstenares Marlene Dumas (waar ik de helft van ben vergeten maargoed). Nu is er voor het eerst in 20 jaar een tentoonstelling van haar werk in Amsterdam en ik wil er heen!

    The painter- Marlene Dumas
    The painter- Marlene Dumas
  • Op z’n minst 1 boek uitlezen, dat lijkt erg weinig maar voor mijn doen is het veel. Ik geef het toe ik verkwansel het meeste van mijn tijd met blogs/twitter/instagram lezen. Slecht hoor.
  • Elke week iets bakken! Deze week begon al goed met een dikke vette taart voor mijn moeders verjaardag.
  • Ondanks al het bloggen toch meer tijd met mijn man doorbrengen. We zitten nu iets te veel naast elkaar naar schermpjes te kijken en dat is niet gezellig natuurlijk!
Lemme take a Selfie

Ik bedacht me nog net voor dat al het licht weg was dat ik nog nieuwe selfies wilde maken. De selfies hier op theĀ webĀ zijn een beetje verouderd. Mijn felrode haar is namelijk allang weer verdwenen (oke je ziet het restje nog een beetje door mijn bruin heen schijnen). But anyway, here is my face, enjoy!

mijnhoofd1 mijnhoofd3 mijnhoofd4

Lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.