Twijfelachtig.

Er zijn dagen zoals deze, dat de zon zo fel schijnt dat het pijn doet aan mijn ogen. Er zijn dagen dat ik zou willen dat de zon niet scheen. Omdat ik niet het gevoel heb dat ik al die zonneschijn verdien. Dan kan ik niet de vrolijkheid kan opbrengen waarmee dit weer gepaard zou moeten gaan.

Er zijn dagen dat het voelt als of jij mijn enige goede prestatie bent. Omdat ik over maar een ding in mijn leven geen twijfels heb, jij. Er zijn momenten dat ik mijn persoonlijkheid zou willen opgeven om jouw schaduw te worden, omdat kiezen wie ik zelf wil zijn te moeilijk is.

En dan zijn er nog de dagen dat ik ik alles zeker weet, de dagen zonder twijfel. De dagen waar in alles op zijn plek is. Dit zijn er niet zo veel.

Komt ooit het moment dat ik ga weten wie ik ben en wat ik doe? En zeker weet dat wat ik doe, hetgeen is dat ik wil doen. Waarschijnlijk niet. Misschien is het maar beter zo want dan zou ik niets overhouden om over te schrijven (en zeuren).

 

d3ad02b6c3864d50b7f116aed99f36c3

Lees meer:

1 reactie

  1. Zelftwijfel is ook de beste motor, zonder twijfel sta je stil en zoek je niet. Maar het is soms moeilijk, leven.
    Onze grote zoektocht, waarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.