Happy first Blog Post!

6e08fcbd3c79006ddce3f00f65f81fd6

Met het voorzichtige begin van de lente en het langer worden van de dagen kan ik het niet langer uitstellen: Eindelijk beginnen met bloggen!

Dit idee spookt al maanden door mijn hoofd, ik heb al een aantal weken geleden een domeinnaam gekocht en samen met de boyfriend een layout gebouwd. Maar nu komt natuurlijk het belangrijkste, en tevens het moeilijkste: content maken. Zucht… aan het werk gaan enzo, alle begin is moeilijk.

Hoe te beginnen: ik heb geprobeerd om met een geweldig origineel plan te komen voor mijn eerste post, maar het gaat toch een standaard ‘wie ben ik’ berichtje worden.

Moi
Nienke, samenwonend met vriendje en drie katten! Ik breng het grootste gedeelte van mijn tijd op een laboratorium door (niet gelijk in slaap vallen…), als analist hoor!, niet als proefpersoon… Maar omdat ik denk dat ik ook nog ergens een verstopt creatief kantje heb, nu deze blog.

Leeftijd
24 jaar, ja ik weet het, stokoud om een carrière in bloggers-land te beginnen. Als ik me liet tegen houden door alle redenen die ik kan bedenken om niet te bloggen… Ja. Dit is ook een van die redenen. Maar toch: we gaan het gewoon proberen!

Blog plannen
Breed! In de grootste zin van het woord, dit kan nog wel eens mijn ondergang worden, of juist mijn succes…

Creatief (fotografie, tekenen, schilderen, DIY), een beetje beauty (ik ben zelf enorm fan van blogs die beauty combineren met persoonlijke en creatieve posts), persoonlijke stukjes met niet te vergeten mijn crazy-catlady behoeftes.  En misschien nog af en toe wat nerdy berichtjes, maar hier heb ik mijn beroep al van gemaakt dus hier niet te veel nerdy-heid.

Eh well, we gaan het wel zien! Ik beloof niets 😉

Lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.