Huisje, beestje en een verlovingsring!

Vanwege mijn totale onkunde in het verzorgen van planten heb ik het boompje maar weg gelaten uit de titel. In huis hebben wij twee planten, een sansevieria die ik nog nooit water heb gegeven dus ik ga er van uit dat vriendlief dit doet. En een cactus, een soort zombie-plant is die op mysterieuze wijze zonder water kan. Maargoed, dat is niet waar ik over ging schrijven.

Sinds begin april hebben vriendlief en ik namelijk besloten om een grote stap voorwaarts te zetten in onze relatie (niet dat hij überhaupt nog van me af zou komen maar oke..). Wij gaan trouwen! En dan voel je je ineens toch best wel een beetje volwassen worden.
Het idee is eigenlijk (UBER ROMANTISCH) uit praktische overwegingen ontstaan, ik zei op zondag avond: ‘zullen we niet eens een keer gaan trouwen want dat is handig als je een huis wil kopen en kinderen wil krijgen.’ Dus zo gezegd zo gedaan, wij naar het gemeente huis voor informatie en een afspraak om een paar weken later in ondertrouw te gaan. Maar vriendje/verloofde wilde toch nog een aanzoek doen… stiekeme romanticus dat het is 😉

Ik werd op 3 april de deur uit gestuurd om bier voor meneer te halen, want daar had hij ineens HEEUL veel zin in. Toen ik terug kwam zat er een briefje op de deur…
IMG_2024

In het huis bevond zich een speurtocht met quizvragen over onze relatie (a trip down memory lane). Er was een te moeilijke vraag over wat ik aanhad op de eerste foto waar we samen op staan, begrijp me niet verkeerd: ik wist precies wat ik aanhad maar de kleur van het streepje op mijn t-shirt (met een microscoop nog net te zien) die wist ik niet meer. Verder had ik alle vragen goed (whoehoe!). De speurtocht eindigde met een kaartje waar op stond: WIL JE MET ME TROUWEN. Hij is ook nog op zijn knieën gegaan en toen kreeg ik dit:
IMG_2032

Jaaa: ga allemaal maar even zwijmelen! ik heb de meest romantische verloofde ooit, met een goede smaak (met wat subtiele hints) in ringen!

Onze bruiloft is ondertussen het puur praktische wel een beetje voorbij, het wordt nu gewoon een leuke dag met feestje voor ons! Omdat ik het belangrijk vind om ons te vieren, en feestelijk te beginnen aan een geweldig huwelijk. We gaan geen stijf poepie sjiek feest geven, maar gewoon lekker eten en biertjes drinken met vrienden en familie. Onze relatie is het aller fijnste in mijn leven en zeer zeker een feestje waard, maar het echte feestje is dat ik straks ben getrouwd met de man van mijn dromen!

Lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.