Toen je weg was.

Nog nooit was je zo ver bij mij vandaan, nog nooit sliep ik zoveel avonden alleen.

Vorige week vertrok je onverwachts een week naar Chicago voor je werk. Een geweldige ervaring natuurlijk en voor ons allebei super spannend! Nog nooit naar Amerika geweest, ging je deze maand ineens twee keer. Maar de eerste keer dus wel helemaal in je uppie.

Tijdsverschil is k*t

Nooit had ik me gerealiseerd dat een tijdsverschil zo lastig is. In Chicago was het 7 uur eerder dan hier, wat er op neer kwam dat ik om 1 uur ’s nachts met mijn slaperige kop zat te skypen. Na een weekje had ik dus ongeveer net zo’n jet-lag als jij toen je terug kwam.  De hele dag kon ik alleen maar denken aan hoe ver je bij me weg was, aan hoe je alleen door een vreemd land reed. Dat er minimaal een halve dag reistijd tussen ons zat.

Zo vlak voor onze trouwdag zat ik dus ineens alleen thuis en eigenlijk maakte dit mij alleen nog maar blijer dat we bijna man en vrouw zijn. Elkaar tijdelijk missen deed me realiseren hoe blij ik met je ben. Hoe fijn ik het vind om altijd bij je te zijn en dat ik straks ook voor de wet voor altijd bij jou hoor.

Toen je net terug was kregen we deze prachtige foto’s opgestuurd van Aline (check haar geweldige blog als deze nog niet kent, je mist echt iets hoor!!!). Aline gaat onze bruiloft fotograferen en om alvast een beetje te oefenen deden we een love-shoot!

De foto’s sloten helemaal aan bij het gevoel dat we al het hele weekend hadden, namelijk dat we eigenlijk super veel van elkaar houden. Ook al voelde ik me onzeker en in het begin ongemakkelijk tijdens de foto-shoot, Aline kreeg het voor elkaar om ons toch te laten shinen!

foto door: Aline Bouma
foto door: Aline
foto door: Aline Bouma
foto door: Aline
foto door Aline Bouma
foto door: Aline 

Lees meer:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.