Bloggen is moeilijk

‘Laat ik een blog beginnen! Het wordt super leuk en ik ga elke dag posten en er super veel aandacht aan besteden’
Quote, Nienke

Tja dat is dus heeeeel goed gelukt AHUMM.

Maar even serieus, waarom is dit blog gedoe zo moeilijk! Ik heb enorme bewondering voor alle toffe bloggers die hun blog zo netjes bij houden en toch wel minstens wekelijks(oké soms tweewekelijks ofzo) posten.

Ik denk bijna dagelijks over bloggen en over dingen waar ik over zou willen schrijven. Maar ook daadwerkelijk met m’n luie reet van de bank komen (spreekwoordelijk want bloggen gaat prima vanaf m’n iPad op de bank) en ook echt een letter op papier zetten. Nee hoor, mevrouw is te lui, of te bang.
Waarschijnlijk voornamelijk dat laatste, bang om niet te voldoen aan verwachtingen die ik voor mezelf heb gecreëerd. Bang dat niemand me gaat lezen of dat niemand me leuk vind. Maar wat maakt het uit!? Dit is mijn blog, die ik de eerste plaats voor mij schrijf.
So man up! Write some words, post some pictures whatevah!

En zodra ik weer wat geschreven heb komt er nog dat tweede dingetje: mensen laten weten dat ik besta. Want het zou toch wel leuker zijn om een paar lezers te hebben (naast vriendje). Maar dit vind ik nog veeeel enger. Straks gaat iedereen me er op wijzen hoe hard ik faal met bloggen, ofzo.

So here we are, round two. Nienke VS blogging 🙂

Lees meer:

1 reactie

  1. Gewoon lekker blijven schrijven, in eerste instantie doe je het voor jezelf. Lezers volgen vanzelf, maar dat hoeft geen voorwaarde te zijn om op te schrijven wat je bezig houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.