weekoverzicht 20

Een nieuw weekoverzicht! Iets later dan gepland omdat ik ziek was. Oke, ik ben al weer drie dagen beter maar ik had gewoon nog geen zin. Ik blijf erg hangen in mijn huiselijke babybubbel merk ik, dat is slecht voor mijn productiviteit. Maar aan de andere kant, deze tijd duurt ook maar zo kort. Ik geniet dus af en toe (misschien iets te veel) van niets doen met mijn meisjes. Spelen, knuffelen en voeden dat soort dingen. Dat deed ik afgelopen week dus ook weer heel veel. Kijken jullie mee?

We begonnen de maandag lekker relaxed op de bank. Eigenlijk mijn vaste plekje, als ik er niet zit zie je een grote Nienke-vormige afdruk staan en gaat er nog net geen opsporingsbericht de deur uit. Merle heeft het bankhangen van haar moeder afgekeken en hier haar ‘ik kijk tv’ blik.

We blijven oefenen met de flesjes voor Yuna. Gaat nog steeds niet super geweldig. Vorige week pakte ze twee keer na veel proberen een flesje, maar daarna was het weer dagen drama. Ik heb ondertussen besloten de melk niet meer door de gootsteen te gooien maar gewoon aan Merle te voeren. Die vind het heerlijk en het is nog hartstikke gezond voor haar ook.

Een top momentje! Beide kinderen tegelijk in slaap! Oke eentje bovenop mij, maar ik keur het goed.

Op dinsdag mocht Merle haar nieuwe grote meidenbed bij opa en oma uittesten. Ze hebben er een prachtig kamertje van gemaakt voor de kleine meid en het is een stapelbed zodat over een poosje allebei de meisjes er kunnen slapen!

Het ging supergoed want ze viel zelfs even in slaap. Middagslaapjes beginnen een stuk zeldzamer te worden dus dat was best bijzonder!

Ik scoorde dit super schattige paardenstalletje bij de Kik!

Woensdag kwam er gezellig een vriendin op visite. Tussendoor deed ik nog lekker wat aan baby-knuffelen in mijn all-time favorite draagdoek. Deze is zo lekker zacht, stiekem is het zo’n beetje de enige die ik op dit moment pak. (beetje zonde van de andere 7 he? :p )

’s Avonds kwam mijn broer nog even langs en daarom had ik voor een heel weeshuis aan chili gemaakt. Een paar jaar geleden kreeg ik een slowcooker voor mijn verjaardag en ik zou ‘m eigenlijk vaker moeten gebruiken!

Donderdag maakte ik erg weinig foto’s. Ik zal het wel druk gehad hebben met dat nietsen waar ik het eerder al over had. Ik ging in ieder geval samen met mijn moeder en de meiden even naar het centrum en verder was ik lekker thuis. Ik zou het restje (oke DE REST) chili eten maar daar had ik geen zin in dus ik ging voor een super slechte kant en klare lasagne. Boas at op zijn werk en iets makkelijks vond ik wel zo fijn.

Voor vrijdag had ik dus allemaal mooie plannen. Ik zou langs gaan op mijn werk om even Yuna te laten zien, had zelfs al van alles in huis gehaald om een traktatie te maken. Maar toen sloeg het noodlot toe. Ik werd wakker van enorme buikpuin, ik zal de details besparen maar ik wist mezelf met moeite door het huis de sleuren om Merle aan te kleden en klaar voor de dag te maken.

Gaat zo vast wel weer over dacht ik nog… Maar nee. Al gauw was het duidelijk dat ik toch echt buikgriep had. WAT EEN HEL. Het is natuurlijk nooit leuk, maar met een baby die elke 2/3 uur wil drinken is het uitermate bagger kan ik jullie vertellen. Om het nog maar niet te hebben over de productiedip (in moedermelk dus) waar ik nu net een beetje overheen begin te komen. Nou ik hoop dat we het weer gehad hebben voor dit jaar.

Zaterdagavond voelde ik me een heel stuk beter en was het tijd voor mijn ‘ik ben weer beter’ traditie. Als ik weer beter ben krijg ik zin in McDonalds en dan gaan we dat dus ook eten. Daarna voel ik me altijd een stuk beter.

Zondag zouden we op kraamvisite gaan maar omdat ik misschien nog besmettelijk zou zijn zeiden we het maar af. We speelden dus maar een beetje in huis en gingen ’s middags nog maar even naar IKEA (dat ik die mensen daar besmet maakt me, natuurlijk niet zo veel uit 😛 ).

Yuna vond het allemaal wel prima 🙂

Ik maakte ’s avonds zelf Foe Yong Hai. Was echt verrassend goed gelukt, net zoals bij de chinees.

En dan de laatste foto van eten en de laatste foto van deze blog. Maar dit kan ik jullie niet onthouden. GA DIT KOPEN! Of koop gewoon alle toetjes van dit merk (new york cheesecake is ook zooooo lekker). Ik ontvang jullie bedankjes binnenkort wel 😉

Ps. niet gesponsord, mocht Gü me willen sponsoren hoor ik het graag want we gaan nu bijna failliet aan deze toetjes.

Dat was ‘m weer voor deze week!

Liefs, Nienke

 

Lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.