De leukste foto’s van de laatste tijd.

Hallo mensen van het internet! Omdat de weekoverzichten er nog niet helemaal van komen, omdat ik te veel in mijn babybubbel zit dacht ik: ik doe ff een gezellig overzichtje met de leukste foto’s van de laatste (grofweg) twee weken.

Eerst even dit: naar aanleiding van dit blogje kreeg ik van meerdere mensen vragen/opmerkingen dat ik niet zo veel moet piekeren (en dat ik die weegschaal moet weggooien… daar wordt aan gewerkt). Omdat ik niet het idee wil geven dat ik de hele dag alleen maar zit te piekeren of dat ik niet happy ben of iets dergelijks, wilde ik even zeggen: Het gaat hier eigenlijk best wel goed. Echt. Ik ben zo lekker aan het moederen.

Yuna blijft een heerlijke baby en hoewel ik heus wel moe ben (ze komt de meeste nachten elke 2 a 3 uur) geniet ik vooral van mijn meiden. Afgelopen drie dagen was ik alleen thuis met de twee meisjes (Merle was twee extra dagen thuis omdat oma ziek is) en hoewel ik even dacht ‘fuck hoe ga ik dit volhouden’ is het me zo meegevallen! Eigenlijk heb ik alleen maar genoten van wat extra tijd met Merle. Lekker mijn kindjes thuis. Gewoon lekker een beetje aanrommelen en relaxen thuis.

Fysiek voel ik me steeds wat beter al ben ik nog niet de oude. Mijn bekken doet helaas (na inspanning of na verkeerde houding) nog wel pijn en een stuk lopen kost me nog aardig wat moeite. Maar volgens mij gaat het steeds beter en heb ik in ieder geval (ondanks al dat slaap tekort) eindelijk weer een beetje mijn energie terug.

Maar jullie kwamen hier voor leuke foto’s toch?

Hier komen ze, in willekeurige volgorde…Lets go:

De jaarlijkse familie oliebollen-kraam werd weer geopend. Omdat ik zegmaar net bevallen was werd hij dit jaar gerund door Boas en Merle.

We hadden een super wild oud en nieuw feestje………

We gingen als een van onze eerste uitjes als gezin van vier naar onze all time favorite meubel gigant IKEA. Ik had natuurlijk al bijna afkickverschijnselen omdat ik er zo lang niet geweest was. Natuurlijk gingen we (onder andere) naar huis met het honderdduizendste knuffelbeest voor Merle. Volledig mijn schuld overigens, ik heb een zwak voor knuffels.

Ik kan eindelijk gebruik maken van mijn babynestje!! Zo blij mee jongens. En Yuna ook volgens mij.

We gingen voor het eerst boodschappen doen met Yuna, er was zowaar een super fancy karretje met speciaal opzetstuk voor de maxicosi. Handig, maar als de peuter ook mee is heeft die geen zitplek. Daarom hebben we nu een nieuwe techniek: Een kar voor de kinderen en een kar voor de boodschappen. Man, man, het is me wat hoor.

Onze grote vriend met de gele M had deze leuke tasjes, dus moest ik er natuurlijk eentje hebben (dat en een bigmac menu). Merle vond ‘m ook leuk en heeft haar broek verkeerd om aan zie ik nu.

Ik ging voor het eerst over straat met Yuna in de draagdoek. Toch weer even spannend en puzzelen met hoeveel ik haar nu precies aan moet trekken. Dit keer had ze het uiteindelijk iets te warm volgens mij.

Lekker chillen bij papa ♥

Elke dag wil Merle haar zusje wel even op schoot hebben. Zoveel liefde hiero.

Bij opa en oma hebben ze periodiek een zwembad in de achtertuin 😉 daar kan je lekker met je laarzen in stampen.

Twee kids deden tegelijk een dutje, ik voelde me de beste moeder ter wereld. Nadat ik dat naar Boas had geappt werd er natuurlijk eentje wakker. Want zo werken die dingen.

Voor iedereen die haar ook wel eens met open ogen wil zien. Mijn lekkere schele baby 😉 schijnt overigens ook helemaal normaal te zijn. Heb ik uiteraard gegoogeld.

We haalden te tafeltent weer eens tevoorschijn. Gemaakt door de oma van Boas en het perfecte speelgoed voor regenachtige dagen. De katten zijn er ook dol op.

Dutjes op de bank met mijn baby zijn mijn lievelings.

Yuna werd alvast ingewijd in de wereld van Assasins Creed, ze kon er alleen niet voor wakker blijven.

We gingen wandelen en waaiden bijna weg. Ook besloot Merle dat de pop wel onder de brug mocht gaan wonen omdat het veel te vermoeiend was om die buggy naar huis te duwen. Daarna besloot ze dat het super grappig was om vet hard weg te lopen van mama en de kinderwagen. Mocht de pret niet drukken, niets dan liefde hierzo…

En dan als laatste nog even dit. Jullie favoriete draagmama is back. Zo blij ♥♥♥

Ja ik heb veel draagdoeken. Nee dit zijn ze niet allemaal. Ja ik zou er nog wel meer willen. Nee je wil niet weten wat ze kosten. Iedere gek zo z’n hobby he?

Liefs,

Nienke

 

 

Lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.