Yuna is geboren

Hier een heel kort berichtje vanaf onze roze wolk, op 23 december is namelijk Yuna Mirre geboren.

Voordat ik weer terug kruip in mijn babybubbel even een stukje om te zeggen dat het super goed met ons gaat. Zaterdag om 16:00 is thuis en in bad Yuna geboren. Nadat vrijdagavond mijn vliezen braken kwam de bevalling vanaf 05:00 langzaam op gang. Rond de lunch begon het echt door te zetten en het laatste stukje ging zo snel dat ik nog net het bad heb gehaald. De kraamhulp was te laat dus papa en de verloskundige moesten een beetje rennen en vliegen.

Yuna woog precies 4 kilo en is geboren met 38 weken en 6 dagen. Ze is een kleine kampioen in drinken en slapen. Kortom wij zitten hier keihard te genieten en ik verlaat het internet gauw weer om van mijn kraamweek te genieten.

Iedereen bedankt voor alle felicitaties en fijne kerstdagen!

Ik ben over een paar dagen terug 🙂

Liefs,

Nienke

Lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.