Nieuwe blognaam!

Quiet Little Place gaat veranderen jongens! Die naam is toch ook veel te lang om elke keer te schrijven he? 😉 En ik moet elke keer nadenken hoe je Quiet nou ook alweer schrijft. Gewoon helemaal niet praktisch voor iemand die toch al regelmatig spel- en taalfouten maakt… 

Nee even zonder geintjes. Waarom ‘ineens’ deze verandering? Voor mij is de verandering natuurlijk niet zo plotseling, ik kocht deze nieuwe domeinnaam namelijk al ruim een jaar geleden. Nu heb ik er sindsdien helemaal niets mee gedaan omdat het in eerste instantie misschien een beetje een impulsaankoop was. Maar de laatste tijd heb ik steeds meer het gevoel dat Quiet Little Place niet meer zo goed bij mij past. Toen ik zo’n vier jaar geleden begon met bloggen zag mijn leven er heel anders uit. Als net afgestudeerde wannabe hipster twintiger hield ik me bezig met heel andere dingen. Had ik iets te veel tijd te besteden aan het schrijven over mijn katten en om er op uit te gaan en zo hip mogelijke foto’s te maken.

In oktober 2015 werd mijn dochter Merle geboren en veranderde mijn leven totaal. Oké eerlijk is eerlijk, mijn brein verweekte al ernstig vanaf het moment dat ik dat tweede streepje op de test zag. Plotseling was ik voornamelijk geïnteresseerd in super kleine kleertjes, spenen, borstkolven en allemaal van die dingen waar je eerst niet bepaald op zat te wachten in je leven.

Iedereen die kinderen heeft zal begrijpen wat ik bedoel als ik zeg dat ze je leven nogal, eh, overnemen. In mijn geval gold dat dus ook voor mijn blog. Ik schrijf nou eenmaal graag over wat me bezighoud en dat zijn nou eenmaal kinderen, baby’s en alles wat daarbij komt kijken.

Al heel lang had ik onder mijn blognaam #momlife staan, en op een gegeven moment leek het me wel wat als dit de echte naam van mijn blog zou zijn. De domeinnaam was nog beschikbaar en ik besloot ‘m maar aan te schaffen, voor het geval dat. Verder waren er in Nederland, bij mijn weten, nog geen (mama)bloggers die onder deze naam werkten, dus het leek mij een perfecte stap om mijn blog iets meer te laten groeien. Het is namelijk een stuk duidelijker waar mijn blog (tegenwoordig dus) over gaat als je Momlife ziet staan dan wanneer er Quiet Little Place staat.

Alweer een mamablog!?

Daar zijn er toch al honderdduizend van? Jep, klopt, kan me niet schelen ik wil het gewoon zo. Ik ga vast artikelen schrijven die al heel vaak door iemand anders zijn geschreven, maar hopelijk kan ik er met mijn eigen creativiteit nog een leuke draai aan geven. En laten we eerlijk wezen, het bestond hier toch al voor 95% uit mama-gewouwel. Dus laten we ’t beestje dan ook maar een naam geven 🙂

Wat veranderd er?

Voor iedereen die Quiet Little Place volgt veranderd er bijna niks, behalve dan dat je wordt doorgeschakeld naar een andere URL. De layout is iets veranderd en mijn namen op social media ben ik langzaamaan aan het wijzigen. Verder veranderd er voorlopig weinig, al hoop ik dat dit mij de boost geeft om het bloggen goed vol te blijven houden! Ik blijf gewoon schrijven zoals ik altijd heb gedaan en ik blijf natuurlijk gewoon mezelf! Dit is dus de laatste blog op quietlittleplace.nl, en tevens de eerste nieuwe op momlife.nl.

Hopelijk (nouja jullie worden gewoon ge-redirect voorlopig) tot ziens op Momlife.nl

Liefs, Nienke

Lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.