Artis, een paar foto’s

Op Merle’s echte verjaardag hadden Boas en ik vrij en besloten we om iets leuks te gaan doen. Gewoon even met z’n drieën als gezin op stap, 31 oktober 2016 was een schitterende, zonnige herfstdag en dus vertrokken we naar de dierentuin. Omdat Merle zo gek is op beestjes moest dit wel een succes worden…

Toen Merle 3 maanden oud was kwam ze voor het eerst in de dierentuin (op die keer toen ze nog in mijn buik zat na..). Ten eerste was dit echt een hele stomme dierentuin in België (echt een deprimerende plek) en ten tweede sliep Merle bijna de hele tijd. Dus we gaan er voor de vorm maar even van uit dat dit haar eerste keer in de dierentuin was 😉

Merle vond het schitterend! Vanaf het moment dat we binnenkwamen tot dat ze twee uur later helemaal uitgeput was heeft ze naar alle dieren gezwaaid en gegild (ze heeft een kenmerkend gilletje als ze een beest ziet). Opa en oma hebben schildpadden en ik had het idee dat ze deze beestjes hier in Artis ook echt herkende want ze werd helemaal enthousiast van ze. Naast de schildpadden vond ze de pelikanen ook heel leuk, die maakten lekker veel herrie en stonden vlakbij (mama vond ze een beetje eng). Toen de pelikanen over het veel te lage hekje heen begonnen te klimmen werd mijn Hitchcock gevoel iets te sterk en heb ik de kinderwagen zo snel mogelijk bij die beesten vandaan gerold.

De kinderwagen vond ik nog best een dingetje, op heel veel plekken kon ze het namelijk net niet goed zien vanuit de wagen. Uiteindelijk hebben we haar een groot gedeelte van de dag gedragen, best zwaar om de hele dag met bijna 11 kilo op je arm te lopen.

Maar al met al was het een heerlijke dag, dit soort vrije dagen met het gezin zijn altijd zo fijn. Het herfstzonnetje scheen, Merle was vrolijk, we aten een stuk cheesecake en zagen een baby olifantje. Wat wil je nog meer op je verjaardag?

bday5
bday7blaco

bday6

bday9

bday10

Lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.