weekoverzicht #14

Ik ben weer stipt op tijd met een nieuw weekoverzicht! Nummer 14 alweer, hoewel ik vast steeds meer in herhaling val blijft het leuk om deze overzichten te maken. Kijken jullie mee naar week 14?

Als ik de foto’s voor mijn weekoverzicht doorspit is het een beetje als of ik foto’s in een foto album ga plakken ofzo. Het vastleggen van de simpele dingen in het leven is eigenlijk heel leuk en soms verhelderend! Soms denk ik: ‘ik had meer van deze week moeten maken’ en soms denk ik ‘wow wat een drukke week was dat’

Ook zie ik in sommige weken dat Merle allerlei ontwikkelingen heeft door gemaakt en soms lijkt ze een paar weken stil te staan. Een terugkerend thema in al deze overzichten is in ieder geval een volle wasmand en een rommelige woonkamer. Gelukkig zijn er dingen waar je altijd op kunt rekenen.

Afgelopen week was een beetje saai en standaard. Zoals eigenlijk de meeste van mijn weken.. Was, baby, werk, katten, dat soort geneuzel. Maar (zoals ik ook al 100x heb geschreven) ik ben gek op saai. Altijd al geweest eigenlijk.

Maar: hier zijn ze dan, de foto’s van vorige week:

IMG_3371

Sofie blijft een favoriet hier in huis (zowel van mama als van Merle) voor alle speel, knaag en sabbel-behoeftes is Sofie er.

IMG_3373

Mijn baby is niet zo klein meer en dit soort momentjes beginnen schaarser te worden. Als ik er over nadenk dat ze ooit zo groot zal zijn, dat ze niet meer zo in mijn armen slaapt, moet ik even een traantje weg pinken hoor. Nu nog maar even heel erg blijven genieten van deze momenten en ze vastleggen voor later 😉

IMG_3380

Gelukkig is mijn harige baby er altijd nog voor mijn extra knuffel-behoeften.

IMG_3386

Ook bij oma vermaakt Merle zich prima met omrollen en op haar buik liggen.

IMG_3391

Slik dit was weer even een momentje hoor. Waarschijnlijk mijn allerlaatste keer kolven (voor deze borstvoedingsperiode dan). Na een late dienst sliep Merle al en moest ik toch even de stuwing weg kolven. Omdat de borstvoedingen zo slecht liepen de laatste dagen ben ik nu helemaal aan het stoppen, denk ik. Het verdwijnt gewoon geleidelijk omdat ik na een aantal drama voedingen nu steeds liever een flesje ga maken.

IMG_3393

Lekker dutjes doen bij oma op de bank. Oma stuurt gelukkig altijd veel foto’s als ik op mijn werk ben en dat maakt de werkdagen veel fijner!

IMG_3394

Weekoverzicht inception! Nadat ik dinsdag een lange werkdag had gehad, had ik geen zin meer om mijn weekoverzicht in elkaar te zetten en dus deed ik het een dag later (dat mag want ik ben de baas hier..).

IMG_3411

Nadat ik tot twee keer toe ‘m bijna online bestelde haalde ik donderdag de nieuwe Harry Potter gewoon ouderwets bij de boekwinkel. Omdat het een script is en geen roman wilde ik toch eerst even zien hoe het er uit zag en of het wel fijn zou lezen. Het leest eigenlijk prima, je leest er gauw overheen dat het een script is. Het is geen echte Harry Potter maar toch wel heel leuk om te lezen.

IMG_3412

Even lekker een broodje met appelstroop eten, een van Merle’s favoriete broodbelegsels. Alles eindigt wel altijd erg plakkerig.

IMG_3413

Na een akkefietje met een van de katten die vast zat in een papieren zak (met z’n hoofd door het hengsel). Dachten de katten dat er nog wel meer van dat soort gevaarlijke vallen in de woonkamer zouden liggen en bleven ze enige tijd op gepaste afstand.
IMG_3419

Selfie met m’n chickie <3

IMG_3428

Zaterdag bezochten we mijn vaders verjaardag waar Merle na al dat gespeel even lekker kon uitrusten in deze luie-stoel.

IMG_3430

En weer terug in de file.

IMG_3431

De autostoel is echt GE-WEL-DIG. Ze valt bijna altijd binnen vijf minuten in slaap op ’t kussen. Vooruit rijden vind ze ook heel interessant en als ze niet slaapt zit ze lekker naar buiten te kijken.

IMG_3432

De beruchte mais chips. Hier ziet het er nog schoon uit, na een paar van die dingen zit ze helemaal onder plakkerige mais pap.

IMG_3436

Ze kan gewoon zelf uit een rietjesbeker drinken!! ik was haar aan het helpen en toen trok ze de beker uit mijn hand, zo van: ‘ik doe dat wel even zelf hoor mam’

IMG_3439

Ineens ging zaterdag de zon nog even schijnen, dus we gingen er gauw op uit om even een ijsje te eten. Deze ijszaak zijn we al honderd keer langs gelopen. Elke keer zeiden we: ‘We moeten daar eens een ijsje halen’. Zaterdag deden we het eindelijk.

IMG_3440

Ik had drie bolletjes, wat natuurlijk veel te veel was voor mij. Eigenlijk ben ik niet zo’n grote fan van ijs. Ik koop het bijna nooit, het is zo koud… ofzo…

IMG_3443

Voor het eerst stond ik op een Gym! Ik speel helemaal niet fanatiek maar zo af en toe is het wel leuk om samen een rondje pokemon te spelen. Toen we de hoek om kwamen lopen kwam er helaas al weer iemand aan om mijn Pokemon er af te gooien.

IMG_3444

We sloten de week af met het kijken van een heleboel vlogs. We volgen op dit moment 4 ‘dailyvlogs’ dus als we een paar dagen niet kijken loopt het heel hard op. Ik weet niet waarom ik het zo leuk vind om het dagelijkse leven van andere mensen te zien. De vloggers die we al lang volgen worden gewoon een soort vrienden op een gegeven moment.

Lees meer:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.