Weekoverzicht 13

Een dagje te laat, ik weet het. Het spijt me verschrikkelijk… Tegen al die hordes mensen die zaten te wachten op dit weekoverzicht zou ik willen zeggen: zoek iets beters om te doen met je tijd 😉 de nieuwe Harry Potter lezen ofzo…

Neeeen, grapje natuurlijk. Ik had het eergisteravond zo druk dat ik er niet aan toe ben gekomen om het weekoverzicht in elkaar te zetten. Naast mijn blog en mijn baby heb ik namelijk ook nog een baan en daarvoor moet ik soms tot laat werken. Dan mogen ze me ook nog uit mijn bed bellen als het nodig is (maar dat was ’t gelukkig niet). Maar op de avonden dat ik oproepdienst heb ben ik altijd een beetje gestressed en vind ik mezelf gewoon erg zielig. Dus moest ik met een dekentje op de bank (toen ik eindelijk thuis was) en kon ik echt niet bloggen.

Om nog even terug te komen op vorige week, de week dat de zomer besloot dat het wel weer genoeg was geweest voor dit jaar. Ik heb echt nog wel wat meer zonnestralen nodig en ik heb nog helemaal niet vaak genoeg met mijn baby in de tuin gespeeld.

Verder was het eigenlijk een hele saaie week waarin ik werkte en huishoudelijke dingen deed (pfoe ik doe mijn best om me nog iets te herinneren, slecht he?). Stiekem ben ik dol op saaie weken hoor, hoe meer hoe beter. Doe mij maar sleur (met jou….) (Claudia de Breij… anyone…?)

IMG_3260

De never ending was story… Hoe doen mensen dat toch? Bij mij is er een soort van constante was-explosie aan de gang. Of heeft iedereen daar last van?

IMG_3262

Kijk dit is wel een veroorzaker van die was-explosies. Maïs ‘chips’. Mevrouw vind het HEERLUK maar het wordt een soort papje met de kracht van Bisonkit als het in aanraking komt met speeksel. Maar echt, zodra ze deze dingen heeft gegeten moet ik met een beitel de keukentafel schoonmaken.

IMG_3271

Even wat nieuwe boekjes inslaan, want op een gegeven moment ken je ze allemaal uit je hoofd. Action is een heerlijke winkel voor baby-boekjes.

IMG_3273

Ik was driftig op zoek naar een drinkbeker waar Merle goed uit kan drinken. Ik dacht dat ze uit de Nuby tuitbeker kon drinken, maar daar krijgt ze toch nog erg weinig uit. Ondertussen heeft ze door hoe ze uit een rietjesbeker moet drinken! Hoera!

IMG_3277

Tijdens het boodschappen doen plaatsten we Merle voor het eerst in het stoeltje van het winkelwagentje. Best wel een mijlpaal toch?

IMG_3285

Dit is het uitzicht dat ik heb als ik Merle naar bed heb gebracht, drie katten die op me liggen te wachten.

IMG_3287

Werken en altijd maar weer in die trein….

IMG_3297

Maar gelukkig heb ik ’s avonds deze om mee op de bank te hangen.

IMG_3309

Ik had dit truitje nog nooit aan gedaan omdat er maat 86 in staat. Mijn kleine baby heeft toch geen maat 86? Grapjassen… Ik ga er maar gewoon van uit dat het een extreem klein vallend truitje is.

IMG_3313

Kijk eens wat een gezellige fiets er bij het winkelcentrum stond! Zo’n lekker jasje zou mijn fiets ook wel willen.

IMG_3314

Regen! Bleh. Merle zit lekker droog onder de regenkap maar mama wordt nat.


IMG_3323

Later die dag kwam ik erachter dat Merle eigenlijk al heel goed kan zitten. Met het voedingskussen om haar heen gaat het al helemaal perfect.

IMG_3327

Mijn allesreiniger was op (wilde tijden hier hoor) maar deze ruikt zo lekker! Echt! Ik zou ‘m bijna als bodyspray gebruiken.

IMG_3330

Als papa aan het werk is kun je lekker de tent afbreken!

IMG_3331

En daarna lekker in slaap vallen op de grond.

IMG_3333

Vrijdag avond moesten we pizza bestellen. Dat moest echt omdat we lifetime VIP member wilden worden bij New York pizza. Eindelijk erkenning voor onze liefde voor pizza.
IMG_3349

En ik vond eindelijk de blauwe wijn! Zo vreemd. Het lijkt namelijk alsof je een super zoet drankje hebt en dan is het gewoon een chardonnay. Wel met een beetje een vreemd bijsmaakje.

IMG_3359

Whut? Zit ik hier nu achter het stuur? :O Iedereen die mij persoonlijk kent weet dat ik (lichtjes uitgedrukt) niet graag rij. Maar daar werken we aan 😉

IMG_3360

We waren ook al veel te lang niet bij IKEA geweest dus daar brachten we maar weer eens een bezoekje aan.

IMG_3365

Kijk ons een gezellig op stap gaan joh! (autostoeltje van Merle bevalt echt heel goed!)

IMG_3369

Murphy en Nova sluiten dit weekoverzicht af, lezen jullie volgende week ook weer mee?

 

 

Lees meer:

5 reacties

  1. Leeeeuk! 🙂 Ik heb het geluk dat ik een vrouw in huis heb die heel graag de was doet, dus daar hoef ik me nooit zo mee bezig tent houden. En sinds kort hebben we ook nog een schoonmaakster.. Haha! Ik ben een slechte huisvrouw!

  2. Ik val in herhaling: Wat schrijf je leuk!
    Je haalt herinneringen bij mij naar boven toen jij en Lobke klein waren.
    En dat zijn mooie herinneringen!

    Opa Ben, (zoals je neven Xander en Quinten zeggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.