Weekoverzicht #8 (week in foto’s)

Als je mijn blog op de voet volgt heb je de afgelopen zeven weken mee kunnen kijken naar mijn weekoverzichten. Hoewel het concept van een wekelijks overzicht van mijn bezigheden heel goed bevalt heb ik besloten om het concept iets aan te passen… Ik heb deze keer gekozen voor een overzicht aan de hand van foto’s.

Om ervoor te zorgen dat ik niet al te veel in herhaling ga vallen heb ik besloten om niet meer perse elke dag te beschrijven. Op bijvoorbeeld de dagen dat ik werk heb ik gewoon niet altijd zoveel bijzonders te vertellen. Op de dagen thuis ben, ben ik soms alleen maar aan het huishouden. Dus vanaf nu: alleen nog de bijzondere momenten van de week aan de hand van foto’s. Ik schreef de blog toch al grotendeels op basis van mijn foto’s en dat bevalt me heel goed.

Laten we beginnen:

IMG_2531
Zondag op maandag sliep Merle bij opa en oma en ik was heel blij toen ze maandagmorgen weer lekker thuis was!
IMG_2533
Toen ik maandag aan mijn blog wilde gaan werken kwam ik erachter dat mijn laptop helemaal vol stond. Hij was al een tijdje allemaal vage kreten aan het geven over ‘startup disk is full’ maar nu kon ik het niet langer negeren. Dankzij manlief heb ik nu weer meer dan genoeg ruimte πŸ™‚
IMG_2546
Het regende echt de hele dag… maar ik moest de deur uit dus haalde ik mijn toeristen/regen/wandelvakantie-jas (ja dat is een ding) maar van zolder.
IMG_2547
Mehh juni dames en heren….
IMG_2551
Ik deed Merle voor het eerst op mijn rug in de Tula, gewoon om even te testen hoe dat zat. Ik vind het nog wel een beetje spannend hoor….
IMG_2553
Voor de aankomende bruiloft moest er nog even gebakken worden.
IMG_2555
Helemaal niet veel boter hoor….
IMG_2558
Merle is gek op selfies, ze gaat echt lachen als ze zichzelf op mijn telefoon ziet πŸ™‚
IMG_2564
Onderweg naar de bruiloft, het begon wel net te regenen helaas.
IMG_2566
Kijk eens wat een knappe man en baby ik heb!! Merle is de enige die ook in het wit mocht hoor πŸ˜‰
IMG_2580
Happy family <3
IMG_2585
Iemand heeft haar voeten ontdekt. Hartstikke leuk speelgoed en altijd in de buurt… Dus ook als je eigenlijk moet slapen
IMG_2589
Deze foto stuurde ik ook via snapchat de wereld in (maar die vergat ik natuurlijk op te slaan).
Papaaaaaa ben je al bijna thuis?
IMG_2605
Angus vind Merle steeds interessanter worden, af en toe komt hij zelfs erbij opschoot zitten als ik haar aan het voeden ben. Dan grijpt Merle hem lekker vast aan zijn haren.
IMG_2607
Ik zocht eindelijk Merle’s kleding verder uit. Alles in maat 68 (op 2 shirtjes ofzo na) is nu ook opgeborgen tot een eventuele volgende. Op de foto lijkt de doos misschien niet zo groot, maar dat is hij wel.
IMG_2620
EINDELIJK zon na een hele dag regen dus gauw er op uit!.
IMG_2624
They see me rollin’ with my baby smartphone… Ja je kan niet vroeg genoeg beginnen met een smartphone toch? πŸ˜‰
IMG_2637
Ik maakte deze BBQ-kip-calzone van Tasty en het was echt heeelll erg lekker! (maar misschien niet zo fotogeniek)
IMG_2658
Angus was me even aan het helpen met Merle naar bed brengen en alvast haar bedje aan het opwarmen.
IMG_2664
Zaterdag was Boas druk met het aansluiten van een vaatwasser bij mijn zusje thuis en besloot ik er op uit te gaan met Merle. Er bleek een rommelroute in onze wijk te zijn. Een rommelmarkt in eigen wijk, iedereen die spulletjes wilde verkopen had een kraampje in zijn tuin gemaakt. Helaas deden er niet zo heel veel mensen mee (het was ook niet zulk lekker weer) maar het was wel een heel leuk idee.
IMG_2665
Via marktplaats kocht ik een nieuwe kap voor mijn kinderwagen, stiekem wilde ik toch wel heel graag een roze πŸ˜‰
IMG_2667
Op zondag hadden we zin om ergens een beetje te winkelen. Er moest in ieder geval een MediaMarkt zijn (hint voor de volgende foto) en toen kwamen we uit op Utrecht. We hebben allebei gestudeerd in Utrecht en nog altijd een beetje een zwak voor deze stad. Helaas regende het echt de hele tijd en zijn we alleen maar in het overdekte winkelcentrum geweest.
IMG_2681
Bij de MediaMarkt kochten we zondag dit schatje! Een heerlijke kleine camera. Ik wilde al een hele tijd een goede camera die makkelijker mee te nemen is dan mijn spiegelreflex. Ook is deze camera perfect om eventueel mee te gaan vloggen in de toekomst.

Dat was dan mijn week in foto’s! Wat vinden jullie van deze opzet? Yay or nay?

 

Lees meer:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.