Een kijkje in de babykamer.

Sinds een week slaapt Merle in haar eigen kamer. Voor die tijd hadden we het ledikant gewoon bij ons op de kamer staan en was haar  babykamer eigenlijk alleen een plek om haar aan- en uit te kleden. Maar nu haar bedje er weer staat (en ze daar in slaapt) gebruiken we de kamer veel meer. Kijk je mee hoe haar kamertje eruit ziet?

De afgelopen week heb ik ineens veel meer tijd doorgebracht in de babykamer. Ik werd er weer helemaal aan herinnerd hoe fijn deze kamer is. Hoeveel werk we erin hebben gestoken en hoe blij ik ben met het resultaat. Als ik Merle zit te voeden in de stoel (die er perse in moest maar nog nauwelijks gebruikt was) geniet ik dan ook volop van dit kamertje.

Merle’s kamer is een heel klein kamertje naast onze slaapkamer. Geen idee hoe groot ‘ie precies is, maar het zal iets van 2,5 bij 2,5 zijn? Het fijne aan de kamer is dat er een hoog plafond in zit (een puntdak) dat zorgt ervoor dat de kamer niet te klein aanvoelt. Ik heb mijn nieuwe camera even goed uitgetest en deze foto’s gemaakt van haar kamertje:

muur
De roze muur met wolkjes en Merle die demonstreert hoe ze daar in bed ligt (normaal gesproken zonder mijn telefoon in haar handen hoor..)
De andere kant van haar kamertje met de commode en haar kledingkast.
De andere kant van haar kamertje met de commode en haar kledingkast. We hebben (zoals heel Nederland) de IKEA Hemnes ladekast als commode, en dat bevalt heel goed. De Kledingkast is ook van IKEA.
Boven de commode heb ik dit kastje hangen. Ik heb zo lang gezocht naar een goed kastje en toen op de gok deze besteld van Bol.com voor maar 40 euro! En het is dus echt een perfect kastje. In het vakje passen precies de luiers en achter de deurtjes kunnen mooi flesjes olie en babypoeder staan.
Boven de commode heb ik dit kastje hangen. Ik heb zo lang gezocht naar een goed kastje en toen op de gok deze besteld van Bol.com voor maar 40 euro! En het is dus echt een perfect kastje. In het vakje passen precies de luiers en achter de deurtjes kunnen mooi flesjes olie en babypoeder staan.

plankje

Ik wilde (lees: moest en zou) een stoel op de babykamer hebben om in te zitten voeden. Driemaal raden hoe vaak we 'm gebruikt hebben. Bijna nooit, tot nu. Want nu ze in haar eigen kamer slaapt gebruiken we de stoel eindelijk. We kochten 'm voor 10 euro bij de kringloop dus anders zou het ook wel heel erg zonde zijn geweest.
Ik wilde (lees: moest en zou) een stoel op de babykamer hebben om in te zitten voeden. Driemaal raden hoe vaak we ‘m gebruikt hebben. Bijna nooit, tot nu. Want nu ze in haar eigen kamer slaapt gebruiken we de stoel eindelijk. We kochten ‘m voor 10 euro bij de kringloop dus anders zou het ook wel heel erg zonde zijn geweest.
Op het plankje boven Merle's bed wonen haar een paar van haar knuffels.
Op het plankje boven Merle’s bed wonen haar een paar van haar knuffels.
Merle's bedje is een van mijn favoriete items omdat het een erfstuk is. Boas heeft zelf als baby in dit bedje geslapen.
Merle’s bedje is een van mijn favoriete items omdat het een erfstuk is. Boas heeft zelf als baby in dit bedje geslapen.

detailbedje

Dit konijn heb ik gekocht in het ziekenhuis waar ik werk omdat ik 'm zo leuk vond. Nu zit hij altijd bij Merle in bed.
Dit konijn heb ik gekocht in het ziekenhuis waar ik werk omdat ik ‘m zo leuk vond. Nu zit hij altijd bij Merle in bed.
naam1
Dit is het punt-dak van Merle’s kamer en dat moest natuurlijk wel een beetje versierd worden.

Dit is een impressie van het leukste kamertje in mijn huis. Mijn nieuwe camera (Canon G7x) bevalt echt super goed, hij doet alles automatisch zoals ik het wil (qua effecten en scherpstellen enzo) en hij is super snel en makkelijk in gebruik! Wat vinden jullie er van?

 

 

Lees meer:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.