Hallo Zomer!

Vandaag begint de zomer en mag het nu dan ook wel eens een keer stoppen met regenen, toch? Voor mij is het vandaag sowieso een bijzondere dag want straks gaat mijn (niet meer zo) kleine zusje trouwen! Tijd voor Merle’s eerste bruiloft waarbij ze niet in meer mijn buik zit. Ik heb zo’n zin in deze zomer! Lekker kneuterig met mijn gezinnetje leuke dingen doen.

We zijn super blij voor mijn zusje dat haar/hun grote dag eindelijk gekomen is en hopen dat het een hele mooie middag gaat worden. De feestjurken (voor mij en Merle) hangen al klaar en we hebben er zin in! Maar omdat de zomer nog veel meer moois in het vooruitzicht heeft hier een klein lijstje van mooie dingen die nog gaan komen:

  • Warme dagen waarop Merle in een rompertje buiten op een kleedje kan liggen. Lekker met blote armen en benen op een dekentje onder de parasol, veel fijner wordt het leven niet.
  • Barbecuen op onze echt Weber! Eind vorige zomer kochten we deze veel te dure barbecue, die echt geweldig werkt. Ik kijk er naar uit om lekker vleesjes te bakken in onze tuin en het is alleen maar leuker nu Merle mee kan eten. Al zullen we vast ook wel een keertje met z’n tweetjes gaan barbecuen terwijl ze al in bed ligt (gewoon omdat dat nu nog kan).
  • Ijsjes halen bij de ijswinkel. We hebben een hele fijne ijswinkel bij de haven, waar we al weer veel te lang niet zijn geweest.
  • Van die warme dagen waar op je geen zin hebt om te koken en maar een hele grote bak salade maakt als avondeten. Grapje, ik eet daar dan ook friet bij waarschijnlijk 😉
  • Onze vakantie! Binnenkort is het zover en dan gaan we lekker op vakantie. We doen wat volgens mij zo’n beetje iedereen met een baby doet (als ik de spam in mijn email mag geloven) een huisje op een welbekend bungalowpark. We gaan ook niet zo heel ver rijden want dat vonden we nog een beetje spannend met Merle. Binnenkort meer hierover!
  • Avonden chillen met manlief op onze patio. Lekker buiten zitten en een biertje drinken, babyfoon op tafel en lekker kletsen. Waarschijnlijk over hoe geweldig we ons kind vinden, want daar gaat het meestal over tegenwoordig.
  • In het opblaas zwembadje! Nee ik niet (waarschijnlijk) maar Merle wel 🙂 . Een paar maanden geleden heb ik al een zwembadje gekocht waar ze straks lekker in kan spelen. Ze is zo schattig in een badpakje!

Zo een klein lijstje met fijne dingen van de zomer. Hopelijk ben ik er nog heel veel vergeten 😉

Waar hebben jullie zin in deze zomer?

 

Lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.