Weekoverzicht #7

Welkom bij een nieuw weekoverzicht vol foto’s en verhalen van de afgelopen week. Kijk je mee naar een drukke week met logeerpartijtjes en vaderdag?

maandag
IMG_2417
druk druk druk
IMG_2414
Mijn favoriete snack van het moment!
IMG_2432
Altijd maar die was!

Deze dag was ik echt heel goed bezig, ik begon op tijd (maar niet te vroeg) met het huishouden. Stofzuigen, wassen, wc’s boenen dat soort inspirerende bezigheden (die ik stiekem best leuk vind). Ik maakte een weekplanning op ons whiteboard inclusief wat we wanneer gingen eten. We hadden we drukke week voor de boeg met bijna elke avond wel iets, zo’n planning geeft me dan rust. Gedurende de dag deed ik voor het eerst een poging tot vloggen, zo raar joh tegen een camera praten… Ik weet nog niet of ik ‘m ook ga uploaden, ik moet het hele technische gedeelte erachter ook nog uitvogelen.

Dinsdag en woensdag

IMG_2438

IMG_2436
plezier bij oma!
IMG_2446
macaroni!
IMG_2448
lekker samen bloggen
IMG_2450
waarom ben je zo vroeg beneden?
IMG_2457
ik herhaal: vroeg!
IMG_2464
de nieuwe brug over de A1

Op dinsdag had ik na mijn werk vertraging met de trein omdat er een defecte trein voor ons stond. De tijd die ik Boas deze week zou zien was steeds korter aan het worden, omdat hij weg moest die avond. Als avondeten kreeg Merle macaroni en ze vond ’t heerlijk! Volgens mij vind ze pasta heel lekker, dat heeft ze niet van mij want ik ben er niet zo’n fan van.

Woensdag had ik voor het eerst sinds Merle er is weer oproepdienst. Wat betekende dat Merle (ook voor het eerst) bij opa en oma ging logeren. Al met al was het een behoorlijk stressvolle en niet zo leuke dag. Gelukkig ben ik niet uit mijn bed gebeld (oproepdienst betekend dat ze me kunnen bellen dat ik naar het ziekenhuis moet komen voor een spoedgeval). Het logeren is ook heel goed gegaan, er is lekker geslapen bij opa en oma (door Merle, niet door oma want die vond het nog een beetje spannend).

Donderdag
IMG_2466
Lekker naar huis wandelen
IMG_2471
Goede plek om even te slapen…..
IMG_2472
Winkelen voor papa
IMG_2475
Bananenmoes maken.
IMG_2476
knutselen voor papa
IMG_2486
Even tijd voor een slokje
IMG_2489
Is dit wel veilig mam?

’s Morgens in alle vroegte haal ik Merle weer op bij opa en oma, tijd voor een lekker dagje met mijn kleine meid! We hebben een belangrijke taak op de planning staan vandaag, namelijk een vaderdagcadeau knutselen. We hebben samen de grootste lol in het bedenken van een leuk cadeau en uiteindelijk houden we een echte fotoshoot samen. Ik realiseer me dat ik echt veel te weinig foto’s van Merle maak met mijn spiegelreflex camera. Alle foto’s die ik tot nu toe gemaakt heb zijn met mijn telefoon. Die maakt ook goede foto’s hoor maar een echte camera doet het toch nog Ā een stapje beter. Dus vanaf nu een voornemen om vaker mijn camera te pakken. Ook voor foto’s op de blog een goed idee.

Boas is de hele dag aan het werk en ’s avonds nog uit eten voor zijn werk dus Merle en ik eten gezellig samen. Ouderwets aardappelen, groente, vlees want dan kan ze makkelijk mee-eten en stiekem ben ik gek op simpel hollands eten šŸ˜‰

Vrijdag
IMG_2499
Regen en vertraging, slechte combi.
IMG_2500
Lekker spelen terwijl papa werkt

De dag begint goed met vertraging! Het was (gelukkig) een tijd geleden dat ik zo veel vertraging had. Mijn collega zat in de trein voor me en die hield me op de hoogte via WhatsApp wat er allemaal aan de hand was. Aan het einde van de dag hadden we een afscheidsborrel van een collega. Voor het eerst sinds meer dan een jaar een borrel waarbij ik ook iets (alcoholisch) mocht drinken! Het was erg gezellig om weer eens een avondje met collega’s te kletsen en even de deur uit te zijn. Ondertussen was Merle natuurlijk lekker thuis met papa waardoor ik met een gerust gevoel wat langer weg kon blijven.

Zaterdag
IMG_2502
Ik kijk naar Sesamstraat. Kennelijk is dat ’s morgens nu.
IMG_2504
Wandeling door het centrum
IMG_2513
Food!

IMG_2514

IMG_2518

IMG_2519

Mijn enige weekend dag deze week en er moest nog even geshopt worden voor de aankomende bruiloft. Ik had al een keer eerder geprobeerd een jurkje te kopen en toen lukte het niet. Nu had ik veel meer geluk! De eerste winkel, het eerste jurkje dat ik probeerde was goed en ook nog in de aanbieding. Hoera, zo wil ik wel vaker winkelen. Helaas was Merle hierna helemaal niet van plan om nog langer in de wagen te zitten (en was ik de draagdoek vergeten) dus liepen we een tijdje met haar op de arm. Zwaar!! Daarna besloten we maar een stukje te gaan wandelen in het centrum om haar in slaap te krijgen. Gelukkig viel ze na een klein beetje gehuil in slaap want er was ook een foodtruck festival waar we even wilde gaan kijken, dit keer Almere Kookt. Echt foodtruck festivalsĀ zijn helemaal ons ding hoor! Lekker veel lekkere dingen uitproberen. We wilde spare-ribs halen maar die moesten nog een uur bakken (beetje stom….) dus toen gingen we voor Pulled Duck Nacho’s. Lekker joh!! Alleen jammer van de koriander die erop zat, dat vinden we allebei zo vies.

Zondag

IMG_2523

IMG_2524
Mijn kookhulpje

IMG_2525

IMG_2526

IMG_2529
Eindelijk een rekje opgehangen in de badkamer.

Vroeg op om een vaderdagontbijt te maken voordat ik naar mijn werk moest. Gelukkig had ik een heel vrolijk hulpje. Boas had een heerlijke vaderdag thuis met zijn dochter, waarop hij zo productief was dat hij nog een paar klusjes van de (altijd groeiende) kluslijst af wist te strepen. Na mijn werkdag aten we bij opa en oma waar Merle voor de tweede keer bleef slapen omdat ik weer dienst had. Normaal gesproken zit daar wel wat meer tijd tussen maar nu had ik geruild met een collega. ’s Avonds genoten we stiekem een beetje van een avondje met z’n tweetjes.

Lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.