Heel veel kattenfoto’s!

Naast dat ik heel druk ben als mama van een mensenbaby, heb ik ook nog 3 poezenkinders. Omdat dit nog steeds de allerleukste katten ooit zijn, hier een heerlijke blog vol kattenfoto’s van de laatste tijd. Ze waren tenslotte wel de reden dat ik ooit begon met bloggen.

Eerlijk toegegeven: mijn telefoon vult zich de laatste voornamelijk met foto’s van Merle. (Elke nieuwe outfit en elk hapje moet natuurlijk wel vastgelegd). Maar er hobbelen ook nog drie harige fotomodelletjes door mijn huis, kijk eens hoe tof ze zijn:

image

Een nieuw afdruipmatje voor afwas? Een heerlijk poezen-kussen zal je bedoelen.

image

Pfff vermoeiend hoor: de hele dag zo’n baby om je heen.

image

Yes: een nieuwe doohooss! Hier pas ik natuurlijk makkelijk in jongens.

image

Wat ben ik toch knap he mam?

image

Angus doet gezellig mee met een potje carcassonne.

image

Niet storen tijdens het knuffelen!

image

He! Wat een rare kat zit er in mijn krabpaal…

image

Dit is een erg wiebelig kattenmandje, maar het ligt best lekker.

image

Ik noem deze pose: de zeemeermin, of walrus.

image

Wat is er beter dan een papieren zak met een lekkere badjas erin om op te liggen?

image

Kijk eens goed ik in dit schitterende stilleven pas.

image

Maxicosi= Beste slaapplaats ooit. (zelfs als je ‘m moet delen met je broertje)

image

Kiekeboe.

image

Deze raamhangmat kocht ik voor 5 euro bij de blokker, hij zou vast wel gauw naar beneden donderen. Nu zijn we 3 jaar verder en liggen ze er soms met z’n drieën in. Beste aankoop ooit, en die zuignappen zijn echt heel sterk!

image

Mijn knappe langharige Murphy 🙂

 

Lees meer:

3 reacties

  1. ‘Wat een rare kat zit er in mijn krabpaal’ hahaha. wat vinden jouw katten eigenlijk van Merle? Onze katten vinden mijn stiefdochter van 3 (die hier al komt sinds de baby was) helemaal niks…

    1. De katten vonden Merle eerst maar eng, elke keer als ze ging huilen vertrokken ze naar boven. Nu gaat het steeds beter en worden er zelfs kopjes aan haar gegeven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.