Shoplog babykleding, H&M en Hema.

Ik had het eigenlijk niet moeten doen maar ik kon me niet inhouden en afgelopen donderdag ben ik even lekker de stad in geweest om te shoppen voor  Merle. Het leek me leuk om te delen wat ik allemaal gekocht heb (veel te veel).

Mijn alltime favorite winkel is de H&M (mochten jullie meelezen ik word graag door jullie gesponsord…) eigenlijk kan ik deze winkel bijna niet binnen lopen zonder iets aan te schaffen. Zowel voor mezelf als voor Merle, het is gewoon helemaal mijn smaak. Dit keer kocht een paar dingen die ik al online had bekeken en nog een super leuke tuinbroek.

IMG_2114Deze broek is helemaal mijn smaak. Ik ben altijd opzoek naar stoere meisjes kleding. Ik vind zwart heel leuk staan bij babies, zeker gecombineerd met iets schattigs roze. Deze grijze broek met zwarte hartjes past daar prima bij. Ik kocht ‘m in maat 80, nog een klein beetje groot maar dan kan ze er nog even mee doen.

IMG_2117Dit zwarte jurkje met grijze stippen had ik al een paar keer online bekeken. Ik zou ‘m zelf ook wel willen 😉 . Hij zal super leuk staan met een roze of witte maillot en een vrolijk vestje. Dit jurkje koste trouwens maar € 5,99. Dat vond ik wel een goede deal. Deze kocht ik ook in maat 80.

IMG_2116

Nog een kledingstuk dat ik zelf wel zou willen. Een tuinbroek! Oké, zelf zou ik misschien niet voor een roze ribfluwele variant gaan. Bij Merle staat deze echt super leuk, ik combineer ‘m wel met een stoerdere kleur zoals donkerblauw of grijs, anders wordt het wel erg zoet. Dit broekje vond ik bij de uitverkoop voor 10 euro.

IMG_2122

De laatste aankoop van de H&M waren deze leuke kwijlslabbetjes. Ook weer zo’n ding waarvan je niet dacht het ooit nodig te hebben… Gek genoeg vond ik dit soort sjaaltjes eerst altijd een beetje stom staan, maar nu vind ik ze ineens helemaal leuk. En ze zijn erg praktisch voor een kind dat veel kwijlt, zeker als ze straks tandjes gaat krijgen.

IMG_2119

Ik ging ook even naar de Hema, hier waren de rompers 2+1 gratis dus een goed moment om deze even in te slaan. Ondertussen heb ik alle rompers maat 62/68 uit de kast gehaald omdat ze echt niet meer passen. Kortom we waren toe aan een nieuwe voorraad rompers. Voorheen kocht ik de goedkoopste rompertjes maar deze worden erg stijf na een paar keer wassen, nu zijn we dus overgestapt op stretchrompers. Dat betekend een veel blijere baby tijdens het aankleden.

IMG_2120

IMG_2118

Omdat er zo’n leuke aanbieding was heb ik negen rompertjes (voor de prijs van zes) gekocht. Zes in allerlei effen kleurtjes en drie in een gezellig printje. Als het straks warmer wordt zal ze vaak genoeg lekker in haar rompertje liggen en dan mogen ze er wel een beetje leuk uitzien. En ja ik heb er maar acht op de foto gezet, de laatste is een gewone witte.

IMG_2121

Bij de Hema haalde ik ook nog dit leuke vestje. Ik ben altijd opzoek naar leuke vestjes voor Merle, zeker deze tijd van het jaar als de temperatuur nogal wisselt vind ik het handig om een vestje te hebben wat makkelijk even over haar kleding kan. Dit schattige lichtblauwe exemplaar past bij een boel van haar kleding en zal vast veel gebruikt gaan worden.

IMG_2115

Toen ik net dacht dat ik klaar was met shoppen liep ik nog even langs het rek met uitverkoop (dat moet je nooit doen natuurlijk). Het is echt een sport voor me om zoveel mogelijk in de uitverkoop te kopen en ik ben erg gevoelig voor aanbiedingen. Tussen de uitverkoop vond ik dit kattenbroekje. Als er ergens katten op staan moet ik het sowieso hebben en in de aanbieding voor 4 euro laat ik het zeker niet hangen.

Zoo dat was alles wat ik geshopt heb voor Merle, ik denk dat ze nu wel ongeveer genoeg kleding maat 74/80 heeft. Hopelijk groeit ze nu even iets minder hard en kunnen we wat langer met deze maat doen!

Wat vinden jullie van mijn kledingkeuzes?

Lees meer:

3 reacties

  1. Ah, wat een leuke spulletjes heb je gekocht. We hebben een beetje dezelfde smaak, als ik het zo zie. 🙂 Wij kleden Jula vaak ook eerder wat stoerder met dan af en toe iets heel meisjesachtigs, vind ik heel schattig. En het is ZO leuk om te winkelen voor een baby. Jeminee.

    1. Jaa winkelen voor je baby is zoo leuk. Ik kom elke keer met spullen voor haar thuis, en voor mezelf laat ik alles hangen zodat ik meer voor haar kan kopen 😉

  2. De h&m loop ik ook altijd even naar binnen, zo leuk! Ik heb er laatst van die schattig shirtjes met aardbeien gekocht, echt te schattig! De Hema vind ik zelf ook een hele fijne winkel voor de kindjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.