Weekoverzicht #2

Een nieuw weekoverzicht! Het overzicht is een beetje te laat, aan het einde van het overzicht kun je lezen waarom (hint: ik was ziek…).

MaandagIMG_1911

Maandag mamadag! Meestal doe ik op maandag een beetje rustig aan (bijkomen van het weekend enzo). Maar ik merk ook dat ik het vaak gewoon lastig vind om weer aan de slag te gaan na een weekend ‘luieren’. Zo blijft er op maandag vaak meer huishouden liggen dan ik zou willen en schiet gewoon niks echt op. Deze maandag had ik daar ook extreem veel last van. Ik zat een hele tijd met Merle op schoot tv te kijken en later hebben we zelfs samen in het grote bed een dutje gedaan (dat doen we eigenlijk nooit). Aan het einde van de middag besloot ik dat het een briljant idee was op pannenkoeken te gaan bakken terwijl het binnen 26 graden was. De pannenkoeken waren super lekker maar ik ben bijna levend verbrand voor het fornuis. Daarna was het boodschappen avond (als je in alle rust boodschappen wil doen ga dan vooral op maandag avond!) en keken we uiteraard naar game of thrones!

Dinsdag en woensdagIMG_1926

Omdat Merle lekker (ehum) vroeg wakker blijft worden zat ik op het moment dat m’n wekker ging al gedoucht/aangekleed/opgemaakt en met een gevoed kind beneden aan mijn eigen ontbijt. Vroeger nooit geweten dat je al zoveel gedaan kan hebben voor dat je naar je werk vertrekt.

Na een dagje werken keken we dinsdagavond naar het songfestival, voornamelijk om alle liedjes af te kraken 😉 behalve Douwe natuurlijk! Tijdens het kijken sneuvelde op tragische wijze mijn laptopkabel. Murphy heeft ‘m namelijk stuk gekauwd (en het was niet de eerste keer dat hij zo iets deed helaas). Gelijk maar een nieuwe besteld omdat ik toch niet echt zonder kan…IMG_1930

Op woensdag had ik late dienst (twee uur later beginnen/langer doorwerken). Vroegah was dat heerlijk omdat ik dan kon uitslapen maar als mama heb je nooit late dienst dus tegen de tijd dat ik op m’n werk was had ik er al heel wat uurtjes op zitten. Na een lange dag was ik tegen half 9 thuis. Merle lag al te slapen maar ik heb haar later nog even uit bed gehaald om te voeden, in de hoop dat ze dan wat langer door zou slapen.

DonderdagIMG_1943

Donderdag was ik thuis en ben ik het grootste gedeelte van de dag bezig geweest met het huishouden en het inpakken van onze tassen voor komend weekend. Inpakken voor een weekendje weg met baby is echt veel werk, ik ben zo bang dat ik dingen vergeet! Het was nog iets meer werk omdat ik besloot er een blog over te schrijven en alles dus op de foto moest. Na het inpakken namen we een welverdiende pauze in het zonnetje in de tuin. Ik kon echter bijna niet wakker blijven en verplaatste maar weer naar binnen om niet in slaap te vallen en te verbranden.IMG_1952

Om de week op donderdag eet Boas niet thuis vanwege een etentje op zijn werk. Dan eet ik dus alleen met Merle en wordt het vaak iets lekkers zoals friet 😉

vrijdagIMG_1969

Pfff het vroeg wakker worden begint me nu een beetje op te breken. Merle is weer om 05:15 wakker. Als ze eenmaal wakker is dan is ze ook wakker! Kletsen (krijsen) wild met haar armen zwaaien en willen spelen. Om 6:10 zitten we beneden en ben ik toe aan koffie.

Omdat we een weekendje weg gaan heb ik nog veel klusjes en boodschappen te halen dus daarmee ben ik de hele ochtend zoet. Boas werkt thuis dus dat is gezellig! En makkelijk omdat ik Merle dan even bij hem kan zetten terwijl ik het huis stofzuig. ’s Middags kruip ik met Merle op de bank en lukt het om even samen een klein dutje te doen.IMG_1982 IMG_1981

Aan het einde van de middag gaan we een kijkje nemen in het nieuwe huis van mijn schoonmoeder, waar we lekker pizza eten. Daarna was het op naar onze mini-vakantie.

Zaterdag

Het weekend begint goed, we staan (niet geheel vrijwillig) vroeg op en vertrekken nog voor het ontbijt al richtig de duinen. Boas gaat hier hardlopen en ik wandel er achter aan met de kinderwagen. Er loopt een mooi verhard pad en ondanks dat het erg koud (en soms nat) was, is het een lekkere wandeling.IMG_1985

Na het ontbijt vertrekken we naar fort Kijkduin, waar het nog steeds erg koud is… Maar binnen is een mooi aquarium en een klein museum over de geschiedenis van het fort. Aan het einde van het bezoek begin ik me steeds misselijker te voelen dus besluiten we om even iets te lunchen te gaan halen en terug te gaan naar het huisje. IMG_1993 IMG_2007

In het huisje doe ik een middagdutje in de hoop dat ik daar van opknap maar helaas. Er was een lekkere spare-rib maaltijd klaargemaakt maar meer dan een paar schijfjes komkommer krijg ik niet door mijn keel. Als ik Merle naar bed ga brengen merk ik dat dit me heel veel moeite kost en roep ik Boas om het over te nemen. Omdat ik me zo beroerd voel besluit ik mijn temperatuur toch maar op te nemen en ik blijk dikke koorts te hebben. Helaas geen gezellige avond met familie voor mij. Ik kruip mijn bed in voor een nare onrustige nacht. Een voordeel was dat ik Douwe ook niet heb zien verliezen 😉

Zondag

Om een lang verhaal kort te maken: ik ben ziek. Zo ziek heb ik me in geen jaren gevoeld. Ik kan me niet eens herinneren dat ik voor het laatst zo’n koorts had. Even denken we zondag dat het beter gaat maar ’s middags besluiten we ons weekendje af te breken en naar huis te gaan zodat ik lekker in mijn eigen bedje kon kruipen. Het weekendje weg is dus behoorlijk in het water gevallen.

Dat was het weekoverzicht van vorige week, een week die helaas heel anders liep dan gepland… 🙁

Lees meer:

1 reactie

  1. Wat jammer Dat je ziek werd tijdens je weekendje weg! Hopelijk word je snel weer beter en word het de volgende keer een groter succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.