Eerste moederdag

Vorig jaar met moederdag was ik zwanger en hebben we het stiekem al een beetje gevierd, maar dit jaar was het echt! Lees je mee hoe ik verwend ben op deze dag?

Merle wordt tegenwoordig erg (heel erg) vroeg wakker, meestal al voor half zes. Zo ook op deze zondag. Maar dit keer viel ze na de voeding nog even een half uurtje tegen me aan in slaap, dus kon ik ook nog even slapen. Toen ze weer wakker werd is Boas met haar naar beneden gegaan en mocht ik lekker nog even verder slapen! Een dagje niet voor 7 uur al beneden zitten is al een cadeautje op zich. We hebben in principe af gesproken dat we allebei een dag van het weekend mogen ‘uitslapen’ maar dit was er al een paar weken niet van gekomen.
IMG_1888

IMG_1892Een uurtje of wat later ben ik verrast met een heerlijk ontbijtje op bed. Roerei, bacon, croissantjes, vers geperst sinaasappelsap, zo wil ik wel vaker wakker gemaakt worden hoor. Ontbijt op bed doen we nooit, ik kan me niet herinneren dat ik in dit bed ooit ontbeten had (zelfs niet in mijn kraamweek) maar misschien moeten we het toch eens vaker gaan doenIMG_1891

Boas en Merle hadden samen goed hun best gedaan voor mijn cadeautjes, ik kreeg een super leuk ‘zelf gemaakt’ schilderij met Merle’s kleine voetjes en handjes er op. Ook heb ik een telefoonhoesje gekregen met allemaal foto’s van Merle, precies wat ik wilde hoe kan dat toch!? 😉IMG_3517

Naast dat Moederdag leuk is vanwege de cadeautjes en ontbijt op bed is het ook een bijzondere dag omdat ik al zolang wenste moeder te worden, en nu ben ik het eindelijk. Vorig jaar zat ik met een klein baby’tje in m’n buik te hopen op een blije gezonde baby, en nu is ze er. Nu mag ik haar mama zijn. Ik realiseer me hoe veel geluk we met haar hebben, hoe veel geluk we hadden met een makkelijke zwangerschap. Hoe fijn het is dat we een gezonde en blije baby hebben. Moeder zijn is het meest bijzondere dat ik ooit heb mogen doen en de leukste (en soms zwaarste) baan die ik heb.

Op deze eerste moederdag keek ik uit naar alle moederdagen die er nog mogen komen. Naar alle knutselwerkjes die ik hopelijk nog mag gaan ontvangen, naar rommelige ontbijtjes op bed met plakkerige jam handjes (nu deed Merle natuurlijk nog niet mee met ons ontbijtje).

Dat er nog maar heel veel van deze leuke dagen mogen volgen!

 

Lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.