Even een weekje vrij

Even tijd om op de bank te hangen, een beetje op te ruimen en gewoon genieten van samen zijn. Lekker met een kopje koffie op de bank tv kijken, ’s avonds uitgebreid koken en lekker ontspannen.

AHUM…. Oke zo romantisch is het niet want zoals altijd loopt de week natuurlijk binnen de kortste keren weer vol met 100 afspraken. Hebben we 500 kilo was die gedaan moet worden en een studeerkamer waar ik zo ondertussen niet meer naar binnen durf, maar die toch echt opgeruimd moet worden. Ik gaf vrijdag avond een verjaardagsfeestje, wat veel beter ging dat ik had gedacht (doemdenker alert) maar waarvan ik nog steeds de afwas moet doen en de lege flessen moet wegbrengen.

Maar toch, ik heb dus lekker zomaar een weekje vrij! Manlief moest nog vrije dagen opmaken en ik snoepte wat PLB-uren zodat we lekker samen vrij zijn. De vorige vakantie was er iets met trouwen en een huwelijksreis, wat allemaal vet geweldig was maar dus echt niet ontspannend.

Wat ga ik doen deze week:
  • Nadenken of ik Blogmas wil gaan doen, vanaf 1 december elke dag bloggen tot aan kerst, met natuurlijk een feestelijk tintje! *Feestelijk Vaak Bloggen*
    Ik ben altijd aan het twijfelen tussen kwaliteit en kwantiteit, en of ik het wel leuk kan houden als ik vaker blog. Maar aan de andere kan presteer ik ook goed onder (lichte) druk.. Dilemma’s..
  • De kerstboom opzetten. Ik ben nu jarig geweest, dus nu mag het. Het is al zo donker ’s avonds dat ik er wel aan toe ben. Oké ik ben er in september al aan toe, maar omdat ik nog graag een beetje sociaal geaccepteerd word hou ik me in.
  • De studeerkamer opruimen, te lang uitgesteld. Geen ZIN. Moet gebeuren. Moet stoppen met hoarden.
  • Een huisje bekijken! Onze huizenzoektocht hebben we weer opgestart. We gaan nu op zoek naar een huis op alleen manlief zijn salaris. Na wat tegenslagen op mijn werk liep het (proberen) te kopen van ons eerste huis stuk. Even waren we gedeprimeerd en hadden we er geen zin in maar na een aantal goede gesprekken zijn we toch weer begonnen. Met een bijgeschaafd eisenlijstje zijn we weer terug op de huizenmarkt.
  • Afspreken met een vriendin die ik al iets van 3 jaar niet meer heb gezien. Ik sprak haar aan op Facebook en nu gaan we een middagje bijkletsen! Altijd spannend of het na een lange tijd nog klikt. Maar ik heb er zin in!
  • Naar Brugge! We boekten twee nachtjes in een hotelletje in Brugge. Iedereen (maar echt iedereen) zegt dat het daar super leuk is. Dus toen konden we niet langer achterblijven. Friet, chocola en Belgisch bier, wat kan er misgaan?

Voor de rest hoop ik vooral veel te kunnen luieren en zoek ik nog een nieuwe serie om lekker te kunnen binge-watchen. Ik zit te denken aan American Horror Story omdat ik die de laatste dagen op heel wat blogs voorbij zie komen. Omdat ik weet dat jullie allemaal een goede smaak hebben (slijm slijm) ga ik er denk ik maar aan beginnen. Hopelijk kan mijn hart het aan want ik ben echt een watje qua horrorverhalen.

 

Lees meer:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.