weekoverzicht 20

Een nieuw weekoverzicht! Iets later dan gepland omdat ik ziek was. Oke, ik ben al weer drie dagen beter maar ik had gewoon nog geen zin. Ik blijf erg hangen in mijn huiselijke babybubbel merk ik, dat is slecht voor mijn productiviteit. Maar aan de andere kant, deze tijd duurt ook maar zo kort. Ik geniet dus af en toe (misschien iets te veel) van niets doen met mijn meisjes. Spelen, knuffelen en voeden dat soort dingen. Dat deed ik afgelopen week dus ook weer heel veel. Kijken jullie mee?

Continue Reading

Weekoverzicht 18

I’m back! Nu de kraamperiode echt voorbij is ga ik weer beginnen met weekoverichten. Dit weekoverzicht bevat twee weekenden maar als alles goed gaat (als ik genoeg doorzettingsvermogen heb that is) gaan we vanaf nu gewoon weer van maandag t/m zondag lopen. Lezen jullie weer mee?

Continue Reading

Weekoverzicht 16

Welkom bij weekoverzicht nummer 16! De week waarin ik 36 weken zwanger ben en lekker thuis aan het genieten ben van mijn verlof, verder vierden we sinterklaas en gingen we nog even op een mini-date. De week eindigde met een sneeuwfestijn! Lezen jullie weer mee?

Continue Reading

Weekoverzicht 15 (Nesteldrang, shoppen en huiselijkheid)

Omdat het bloggen zo lekker gaat breng ik de weekoverzichten weer terug! Het is zo leuk om terug te kunnen kijken wat we allemaal gedaan hebben. En ik zou willen dat ik de weekoverzichten vaker had geschreven! Gewoon een overzichtje van de leukste foto’s en wat verhaaltjes van wat we hebben meegemaakt in de week! De weekoverzichten lopen voor nu gewoon van maandag t/m zondag en komen maandag online. 

Continue Reading