Een weekendje Brugge

Een week of twee geleden gingen manlief en ik een weekendje (eigenlijk was het een pre-weekend maar oké) naar België. We genoten van het schattige, romantische stadje Brugge. Waar we ons te buiten gingen aan friet en Belgisch bier.

Continue Reading

Getrouwd: en hoe voelt dat nu?

DUS: je bent getrouwd… Maanden heb je er naar toe geleefd, in spanning gezeten, voorpret gehad. De grote dag is gekomen en weer voorbij gegaan. Als kersvers getrouwd stel, met een nieuwe ring die je de hele tijd om je vinger voelde, vertrok je op huwelijksreis. Waar je genoot, je ogen uit keek en af en toe te veel geld uitgaf onder het mom van: ‘Dit is wel onze huwelijksreis’.

Continue Reading

Het beste plekje.

Er zijn veel fijne plekjes op de wereld, maar het beste plekje is naast je in de auto. ’s Avonds op weg naar huis na een lange zaterdag. In het donker terwijl de lichtjes en auto’s voorbij razen, voel ik me op mijn best.

De beste gesprekken over het leven en over hoe fijn we het hebben worden gevoerd. De mooiste verborgen liedjes komen voorbij op de radio. Terwijl een donker, slapend landschap aan ons voorbij gaat worden misschien de grootste beslissingen van ons leven gemaakt. Of misschien wordt er alleen maar gezwegen.

Want soms is er stilte en is alles wat we horen het brommen van de motor. Omdat er niet altijd iets gezegd hoeft te worden, onze bestemming is zonder woorden. De plek waar wij horen te zijn. Thuis.

Er is iets magisch aan samen door de nacht naar huis rijden. Ik voelde het al de eerste keer (na die ene kerst bij je opa en oma toen je de auto van je moeder mocht lenen). Toen ik al fantaseerde over later, als we met een eigen auto misschien wel elk weekend zo samen in de auto zouden zitten.

Ik voelde het al die avonden, bij jou achter op de fiets. Met een houten kont van alle hobbels en een koude neus was ik op de veiligste plek ter wereld. Later voelde ik het in een van onze vele autootjes, die stuk voor stuk slachtoffer werden van de ouderdom maar waar we de mooiste ervaringen in hadden.

Dat gevoel, dat jij me thuis brengt, maakt dit een van de fijnste plekjes op de wereld.

Continue Reading

1 maand getrouwd!

Vandaag zijn we al weer 1 maand getrouwd, ik heb het gevoel dat ik 1 keer met mijn ogen heb geknipperd, maar we zijn toch echt al weer een maand verder. Terug van onze huwelijksreis en aan het werk, helemaal terug in onze dagelijkse sleur.

Het allerleukste van getrouwd zijn is dat we nu weer opnieuw kunnen beginnen met onze anniversaries. Wij grijpen elke mogelijkheid aan om iets te vieren hoor! Vandaar een klein(er) stukje vandaag, want ik ga lekker met mijn man een biertje drinken en tv kijken om te vieren dat we de eerste maand overleefd hebben (zo romantisch zijn wij).

Precies 7 jaar geleden waren we vandaag 1 maand samen. Wat is de tijd voorbij gevlogen. M’n man en ik waren vanaf de eerste dag al behoorlijk serieus en ons eerste jubileum hebben we ook gevierd hoor! Ik heb koekjes gebakken in de vorm van hartjes, maar wat we verder gedaan hebben weet ik niet meer (waarschijnlijk gingen we heel vroeg naar bed *wink wink*).

Omdat het onmogelijk is om in tekst samen te vatten hoe we de afgelopen 7 jaar en 1 maand hebben beleefd, hier een paar plaatjes:

Oftewel, Relatie Selfies (de meeste dan):

Dit was de eerste foto die we samen samen, vlak voor onze eerst zoen!
Dit was de eerste foto die we samen namen, vlak voor onze eerst zoen!
De eerste maanden verkering
De eerste maanden verkering
vakantie ergens in Duitsland
vakantie ergens in Duitsland
Sziget 2012!!!
Sziget 2012!!!
Een paar maanden voor ons trouwen :)
Een paar maanden voor ons trouwen 🙂
En toen gingen we trouwen! (foto door: Aline Bouma)
En toen gingen we trouwen! (foto door: Aline)
Jaa we deden het echt! (foto door Aline Bouma)
Jaa we deden het echt! (foto door Aline)
En we vertrokken naar New York
En we vertrokken naar New York

 

Continue Reading